Magazin

Survivor All Star 4 Şubat fragmanı yayınlandı! Yarışmacılar birbirlerine girdiler! Nagihan, Berna’yı dövdü mü? Sema kimin üzerine yürüdü?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor, All Star konsepti ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu sene Survivor kadrosuna seçilen ünlü isimler, daha önce ki sezonlarda yarışmış ve en çok başarıyı elde etmiş olan isimler olarak karşımıza çıkıyorlar.

Survivor 2022 kadrosu içerisinde yer alan isimlerin, daha önce Survivor şartlarını ve Survivor yarışmalarını deneyimlemiş olmaları sebebi ile yarışma, ekran macerasına hızlı bir şekilde başladı. Henüz ilk oyunlarda bile yarışmanın bu sezonunun oldukça çekişmeli geçeceğinin gözlenmesi, yarışmacıların oyunlara karşı olan hırsını da arttırdı. Yarışmanın bugün yayınlanacak olan bölümünün fragmanı da yarışmacılar arasında ki rekabeti gözler önüne serdi. Fragmanda, iki takım yarışmacıları arasında ki tansiyonun bir hayli arttığı gözlendi.

Nisa ve Sercan Arasında Tartışma!

Geçtiğimiz sezon da Survivor kadrosunda yer alan Nisa ve Sercan, bu sezon da karşılıklı takımlar içerisinde yer alarak yarışmalar içerisinde boy gösteriyorlar. Yarışmanın yayınlanan son fragmanında ikili arasında bir tartışma çıktığı, Sercan’ın Nisa’ya “senin ile muhatap olan yok” dedikten sonra Nisa’nın “bana elini kaldırmazsın” şeklinde cevap verdiği ve ikili arasında bir tartışma çıktığı görülüyor. Ayrıca yarışmanın bu akşam ki bölümünde, Nisa’nın sakatlanacağı ve ağrılar içerisinde yerde yattığı da gözleniyor.

Nagihan ve Berna Arasında Fiziksel Temas!

Survivor yarışmasının yeni fragmanında Ünlüler takımında yer alan Nagihan ile Gönüllüler takımında yer alan Berna arasında fiziksel bir temasın yaşandığı gözleniyor. Yarışmanın ada konseyi bölümünde Berna’nın Nagihan ile ilgili yaptığı açıklamalarda, ikili arasında fiziksel temasın yaşandığı anlaşıldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Berna’nın, “Nagihan bana bir daha dokunursan, sana şovu göstereceğim” dediği de kaydedildi.

Sema Kimin Üzerine Yürüdü!

Bol aksiyonlu yeni Survivor fragmanında Sema’nın da bir yarışmacı ile tartışma yaşayacağı görülüyor. İkizi Seda’yı iten ve bir yarışmacının üzerine doğru yürüyen Sema’nın, Nagihan ile mi yoksa bir başka yarışmacı ile mi tartışma yaşadığı tam olarak anlaşılamamış olsa da bu bölümün oldukça gergin geçeceği anlaşıldı.