Survivor All Star eleme adayları kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? Batuhan ve Berkan arasında adam ol kavgası geceye damga vurdu?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor, 2022 sezonu ile bu sene de reyting listesine ilk sıradan giriş yapmayı başarıyor. Sürgün kampı konseptinin geldiği yeni sezonda, Survivor şartları çok daha zorlaştı. Dün gece ekranlara gelen bölümde eleme adayları belli oldu. Geceye Berkan ve Batuhan’ın bitmek bilmeyen “delikanlılık” tartışması damga vurdu.

Dokunulmazlık Oyununu Gönüllüler Kazandı!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star’da dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar su parkurunda yarışarak, takımlarını bu hafta delemeden kurtarmak için kıyasıya yarıştılar.

İlk etapta Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kadın yarışmacıları yarışarak, takımlarına sayı getirebilmek adına ter döktü. Kadınların yarıştığı yarışmayı önde bitiren takım Gönüllüler oldu. İkinci etapta bu kez takımların erkek yarışmacıları karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı erkekler yarışmasının galibi de Gönüllüler takımı oldu. Böylelikle dokunulmazlık yarışmasını 2-0’lık skorlar Gönüllüler takımı kazanmış oldu.

Geceye Batuhan ve Berkan’ın Tartışması Damga Vurdu!

Survivor All Star’ın dün gece yayınlanan bölümüne Batuhan ve Berkan’ın bitmek bilmeyen tartışması damga vurdu. Geçtiğimiz bölümde Batuhan ve Berkan arasında yaşanan gerginlik, dün gece yayınlanan bölüme de yansıdı. Uzayan tartışma esnasında Batuhan’ın Berkan’a “adam ol, adamsan gel” söylemleri, tansiyonu iyice yükseltti.

Yarışma sonunda yaşanan eleme sırasında da gündeme gelen delikanlılık konusu, tartışmanın konseye de taşınmasına sebep oldu. Acun Ilıcalı’nın iki tarafı da uyarması sonucunda, tartışma kapandı.

Eleme Adayları Belli Oldu!

Gönüllüler takımının dokunulmazlık yarışmasını kazanmasından sonra konseyde eleme gecesi düzenlendi. Ünlülüler takımının yaptığı oylamadan çıkan isim Ayşıl oldu. Haftanın en iyi performansına sahip olan Nagihan ise bir kişinin daha ismini vererek, dün gecenin 2. Eleme adayını belirledi.

Nagihan’ın eleme adayı olarak gösterdiği isim Sercan oldu. Sercan iki hafta üst üste sürgün kampına giderek, şimdilik Survivor sürgün kampına en çok giden isim oldu. Nagihan’ın verdiği isim ile birlikte Sercan, Ayşıl, Mert ve Berna halk oylamasına çıktı. Survivor izleyicileri eleme sonunda kimin gideceğini merak etmeye başladı.

Exit mobile version