Survivor All Star şampiyonuna verilecek olan para ödülü, dudak uçuklattı! Milyonluk iddialar havada uçuştu!

Yaklaşık olarak 17 yıldır ekranlarda yayınlanmaya devam eden ve yayınlandığı her sezonunda da aynı reyting oranlarına ulaşmayı başaran Survivor yarışması, bu sene de izleyicisini ekran karşısına kilitlemeyi başardı. 2022 sezonuna şubat ayında start veren ve geçmiş sezonlara damgalarını vuran güçlü isimleri All Star konsepti altında buluşturan yarışma, haftanın nerede ise her günü yayınlanması sayesinde kendi izlenme rekorlarını kırdı.

Seyircilerin büyük bir heyecan ile takip ettikleri Survivor All Star yarışması, yaklaşık 6 aydır süren ekran macerasının sonuna yaklaştı. Dün, canlı yayında gerçekleşen yarı final heyecanı sonrasında finalistlerini belirleyen yarışma programı, şampiyona verilecek olan para ödülünün tutarı ile de gündemde kalmayı başardı. Destekledikleri yarışmacının birinci olması için SMS oylamasının açılmasını bekleyen Survivor izleyicileri, yarışmanın şampiyonuna verilecek olan para ödülünü duyunca şaşkına döndü.

Survivor All Star’da Final Heyecanı Başladı!

Şubat ayında başlayan yeni sezonu ile izleyicileri yeni sezonunda da ekranları karşısına kilitlemeyi başaran Survivor All Star yarışması, ada hayatı, parkurların zorlukları ve ikili tartışmaları ile gündemde ki yerini korumayı başardı. Nerede ise 6 aydır, yarışmanın şampiyonu olabilmek adına mücadeleler veren 4 yarışmacı dün İstanbul’a geldi ve yarı final heyecanını izleyiciye tattırdı.

Adem Kılıççı, Nisa Bölükbaşı, Ayşe Yüksel ve Nisa Bölükbaşı’nın yarı finale kaldığı yarışmada, dün canlı yayında eleme heyecanı yaşandı. Açılan ilk yarı final oylaması sonucunda yarışmaya dördüncü olarak veda eden isim, Ayşe Yüksel oldu.

Finalin Adı Belli Oldu!

Dün Tersane İstanbul’da düzenlenen canlı yayında ikinci bir SMS oylaması da başlatıldı. Ayşe’nin elenmesinin ardından finalist olmak adına sevenlerinden destek isteyen üç yarışmacıdan hangilerinin finale kalacağı bir buçuk saat süren SMS oylamasının ardından belli oldu. Yarışmanın iki finalisti Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı oldu.

Şampiyona Milyonluk Ödül!

Survivor yarışmasının kazananına para ödülünün verileceği biliniyor. Ödül tutarı resmi olarak açıklanmış olmasa da alınan bilgilere göre kazanan kişiye en az 500 bin TL, en fazla 1 milyon TL hediye edilecek.

Exit mobile version