Survivor All Star Yarışmacısı Nagihan Karadere Kimseyi Affetmiyor; Unutmamış, Resmen Zamanını Beklemiş: “Hakan Ural İlahi Adalet Tecelli Etti!”

Bir süredir Hakan Ural ile Nagihan Karadere arasında süren “Evlat olsa sevilmez” polemiğinde yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde açıklama gerçekleştiren Hakan Ural’ın babası müzisyen Selçuk Ural’ın ardından açıklama yapan Nagihan Karadere, Hakan Ural’a; “Hakan Ural ilahi adalet tecelli etti!” sözleriyle seslendi.

Hakan Ural Babası Selçuk Ural, Oğlu İçin “Tek Gecelik İlişkimden Doğdu”

Yıllar sonra Hakan Ural ile ilgili ilk kez konuşan müzisyen Selçuk Ural, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda, Hakan Ural’dan neden DNA testi istediğini Açıklamıştı. Hakan Ural’ın annesi ile olan ilişkisini, “Tek gecelik” olarak tanımlayan Selçuk Ural, konuya ilişkin ise; “Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra ‘çocuğum var’ diyerek çıktı. Kadın, Hakan’ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim. En zor günlerinde yanındaydım. Sonra annesinin cenazesine katılmadığım için Hakan bana küstü” dedi. Bu sözlerin üzerine ise, Hakan Ural’a bir darbede Nagihan Karadere’den geldi.

Nagihan Karadere’den Hakan Ural’a Tepki

Sunuculuğunu ve yorumculuğunu üstlendiği magazin programında daha önce Nagihan Karadere için “Evlat olsa sevilmez” yorumunda bulunan Hakan Ural’a yanıt veren Survivor All Star yarışmacısı, Selçuk Ural’ın açıklamalarının hemen ardından bir tweet attı. Hakan Ural’ın kendisine söylediği sözleri hatırlatan Nagihan Karadere, ünlü isme; “Kurban olduğum Allah’ım canımı yakanları hep bana bir bir gösterdi. Hem de hiç şaşmadan gösterdi. Kolay kolay ah etmem sadece Allah’a havale ederim. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Çok şükür vicdanım çok rahat daha neler neler göreceğim bundan hiç şüphem yok. Zamanında benim için ‘evlat olsa sevilmez’ demiştin. Şimdi evlat olarak sevilmeyen birisin… Hakan Ural ilahi adalet tecelli etti!” sözleriyle seslendi.

Exit mobile version