Magazin

Survivor All Star’a Gönüllüler mücadelesi damga vurdu! Sürgün adasına kim gitti?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor yarışması, 17 yıllık yayın hayatına All Star konsepti ile devam ediyor. Bu sene ki yayın macerasına 15 Şubat tarihinde start veren fenomen yarışma programı, ada kurallarının değişmesi ve yarışmacıların mükemmel performansları ile adından söz ettirmeyi başarıyor.

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Çekişmeli geçen su parkuru yarışmasına, Gönüllü yarışmacıların performansları damga vurdu. Peki, gecenin sonunda eleme potasına kim girdi? Kimler sürgün adasına gittiler?

Survivor All Star’da Dokunulmazlık Oyunu Heyecanı!

Survivor All Star, dokunulmazlık oyunlarının zorluğu ve yarışmaya getirilen sürgün adası konsepti ile izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başarıyor. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar, uzun bir su parkurunun ardından atış yaparak, yarışmayı kazanabilmek adına performans sergilediler.

Yarışmanın ilk etabı olan kadınlar bölümünde, Ünlüler takımının ezici üstünlüğü karşı takımın kadınlarını hüsrana uğrattı. Kadınlar bölümünün galibi 8-1’lik üstünlük ile Ünlüler takımının kadınları oldu.

Yarışmanın ikinci etabında, iki takımın erkekleri karşı karşıya geldiler. Ünlüler takımı kadınlarının gösterdikleri performansların aksine kötü performanslar sergileyen takım erkekleri, Gönüllüler takımına mağlup oldular. Gönüllüler takımının erkekleri, yarışmanın ikinci etabını 8-2’lik üstünlük ile kazanmayı başardılar.

Best Of Yarışının Galibi Belli Oldu!

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda yarışmanın birinci etabının Ünlüler, ikinci etabının ise Gönüllüler tarafından kazanılması sonucunda dokunulmazlık yarışması, Best Of’a uzadı. Her iki takımdan da en iyilerin yarıştığı Best Of etabının kazananı, Berkan’ın kazandığı son galibiyet ile Gönüllüler takımı oldu.

Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, üçüncü oyunu kazanmanın mutluluğunu yaşarken, yemek ödülü ile de buluştu. Yarışmacılar, yarışma sonunda Türkiye’den gelen kuru fasulye, pilav ve turşu ziyafeti ile buluştu.

Sürgün Adasına Giden İsimler Belli Oldu!

Ünlüler takımının dokunulmazlık yarışmasını kaybetmesinden sonra eleme oylaması yapıldı. Yapılan oylama sonucunda adı en çok yazılan yarışmacı, yarışmaya yedeklerden dahil olan Aşkım oldu. Ayrıca Gönüllüler takımının performans birincisi olan Berkan da sürgün adasına gitmek üzere Ezgi’nin adını verdi.