Ekonomi

Survivor All Star’a veda eden Sude’nin ablası, açtı ağzını yumdu gözünü: Antrenman yapacağına, oyunculuk dersi alsaydın be gülüm!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star, adım adım finale doğru yaklaşırken bu hafta yarışmaya bir isim daha veda etti. Elenen ismin ablasının yaptığı paylaşımlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Survivor All Star’a Veda Eden İsim Sude Oldu!

Şubat ayında başlayan Survivor All Star yarışmasına Gönüllüler takımının kadrosunda start veren Sude Burcu, yarışmada sergilediği performansın yanında karşı takımda yer alan oyuncu Mert Öcal ile yaşadığı aşk ilişkisi ile de gündeme gelmeyi başardı. Bir süre Gönüller takımında devam eden ancak sonrasında yarışma şartları gereği Ünlüler takımına transfer olan Sude Burcu, özellikle son 2 haftadır yükselen bir performans grafiğine sahipti.

Hedefi All Star finalini görmek olan Sude Burcu, bu hafta Ayşe, Berkan ve Hikmet’in de içinde bulunduğu eleme potasına girdi. Yarışma başladığından bu yana ilk kez eleme potasına giren yarışmacı, rakiplerinden daha az oy alarak yarışmaya veda eden isim oldu.

“Gideceğimi Anladım!”

Acun Ilıcalı’nın elenmek üzere kendi ismini söylemesinden sonra veda konuşması yapan Sude, şu ifadeleri kullandı: “Bugün, kopması imkânsız olan bilekliği parkurda kopunca “Sude gidiyorsun kızım’ dedim, gideceğimi anladım. Çok mutlu bir hayatım var. Aileme ve sevdiklerime kavuşacağım. Burada kalan arkadaşlarım için de son bir ayın tadını çıkarmalarını diliyorum.”

Sude’nin Ablasından Olay Sözler!

Sude’nin elenmesinden sonra resmi sosyal medya hesabından ağır eleştirilerde bulunan Sude’nin ablası Melis Burcu, şu ifadeleri kullandı: “Mağduru oynamadın, algı yapmadın. Yarışmaya gitmeden önce 5- 6 ay boyunca deli gibi antrenman yapacağına keşke oyunculuk dersi alsaydın be gülüm. Bu arada, kardeşimin özel hayatına burunlarını sokanları affetmeyeceğim, Sude’ye de affettirmeyeceğim.”