Survivor All Star’da büyük değişiklik! Nisa Bölükbaşı yarışmadan diskalifiye mi edildi?

Ekranların fenomen yarışması Survivor, yeni sezonu ile ekranlara gelmek için geri sayım yapmaya başladı. Önce ki gün All Star kadrosu Dominik’e doğru yola çıktı. Türkiye’den ayrılan yarışmacıların ardından programın yapımcısı Acun Ilıcalı Dominik’ten ilk canlı yayına start verdi. Ancak Acun Ilıcalı’nın yayını sırasında, Gönüllüler kadrosunda ki değişiklik dikkatten kaçmadı.

Nisa Bölükbaşı Yok!

Tam 6 yıldır yayın hayatına ara vermeden devam eden Survivor yarışması, bu sezon da izleyici ile buluşacak. Yarışmanın başlamasına haftalar kala, programın hem yapımcısı hem de sunucusu olan Acun Ilıcalı, bu sene ki Gönüllüler ve Ünlülüler kadrosunu açıklamıştı. Acun Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı’nın bu sene tekrar Gönüllüler takımında yarışacağını duyurmuştu.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yeni sezonun çekimleri için Dominik’e giden yarışmacıların ardından bir canlı yayın açtı. Acun Ilıcalı’nın canlı yayını sırasında Nisa Bölükbaşı’nın olmaması dikkat çekti. Bunun üzerine Nisa’nın diskalifiye edildiğine dair söylentiler çıkmaya başladı.

Nisa Bölükbaşı Korona Olmuş!

Acun Ilıcalı’nın Dominik’teki canlı yayını esnasında, yarışmanın Gönüllüler takımında olması beklenen Nisa Bölükbaşı’nın kameraların karşısında yer almaması, Bölükbaşı’nın daha yarışmaya gitmeden elendiğini düşündürdü. Ancak iddialara göre Nisa Bölükbaşı, koronavirüse yakalandığı için takım arkadaşları ve diğer yarışmacılar ile birlikte adaya gidemedi.

Dominik’e gidebilmek amacı ile iki kere virüs testi yaptıran ancak ikisinde de pozitif olduğu görülen Nisa Bölükbaşı’nın, negatife döndüğü an Dominik’e doğru yola çıkacağı iddia edildi. Nisa Bölükbaşı konu ile ilgili olarak henüz bir açıklamada bulunmadı.

Yağmur Banda Kadroda!

Nisa Bölükbaşı’nın Survivor’ın yeni sezonu için Dominik’e gidemeyeceğinin anlaşılması üzerine, Gönüllüler takımının kadrosuna yedek oyunculardan biri olan Yağmur Banda’nın dahil edildiği iddia edildi. Ancak program yapımcılarından henüz ne Nisa Bölükbaşı ne de Yağmur Banda ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Yağmur Banda da 2018 yılında ekranlara gelen Survivor yarışmasında, Gönüllüler takımında yarışmış ve kadın yarışmacılar arasında ki performansı ile göz doldurmayı başarmıştı. Yağmur Banda’nın hayranları, konu ile ilgili yaşanacak olan gelişmeleri merak ile takip etmeye başladı.

Exit mobile version