Magazin

Survivor All Star’da eleme gerginliği! Acun Ilıcalı’dan Survivor yarışmacılarına öğretmen azarı! Sürgün adasına kim gitti?

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından biri olan Survivor All Star, bu sene de izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran ünlü yarışma, bu sene yalnızca parkurları ile değil yarışmacılar arasında yaşanan gerginlikler ile kendinden söz ettirmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz günlerde Gönüllüler takımında yarışan Hikmet ve Yunus Emre arasında yaşanan kavganın yankıları sürerken, dün gece yarışmada yaşanan eleme gerginliği yeni tartışmaların da ortaya çıkmasına sebep oldu. Herkesin önünde birbirlerine hakaret eden yarışmacılar, Acun Ilıcalı’nın büyük tepkisi ile karşılaştı. Ilıcalı, hangi ismi diskalifiye etmek ile tehdit etti? Yapılan eleme oylamasının sonunda sürgün adasına giden isim kim oldu?

Survivor All Star’da İkinci Dokunulmazlık Kazanıldı!

Bu sene All Star konsepti ile ekranlara gelen Survivor yarışması, 15 Ocak tarihli ilk yayınından beri merak ile takip edilmeye devam ediyor. Yarışmada, dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu Survivor 2022’de bir ilkin yaşanmasını sağladı.

Survivor’ın yeni sezonunun başladığı günden beri düzenlenen dokunulmazlık ayrışmalarını kaybeden Ünlüler takımı, bu hafta düzenlenen iki dokunulmazlık oyununu da kazandı. Üst üste iki oyunu ilk kez kazanan Ünlüler takımı, geri dönüşlerini büyük bir coşku ile kutladı.

Sürgün Adasına Kimler Gitti?

12 Şubat ve 13 Şubat tarihlerinde düzenlenen dokunulmazlık yarışmalarını kazanan Ünlüler takımı sonrasında, Gönüllüler takımı iki ayrı eleme oylaması yaptı. Geçtiğimiz gün düzenlenen eleme oylamasında, adı en çok yazılan isim Evrim olmuş ve sonuç olarak Evrim haftanın ilk eleme adayı olarak belirlenmişti.

Dün gece yapılan eleme oylaması sonucunda Hikmet ve Atakan Işıktutan eşit sayıda oy aldı. Bunun üzerine açık oylamayı başlatan Acun Ilıcalı, yarışmacılardan bir seçim yapmalarını istedi. Oylamanın sonucunda adı en çok söylenen isim, Atakan oldu.

Acun Ilıcalı Azarladı!

Dün gerçekleşen kapalı eleme oylamasında Yunus Emre’nin, geçtiğimiz günlerde fiziksel tartışmaya girdiği Hikmet hakkında söyledikleri Acun Ilıcalı’yı kızdırdı. Ilıcalı, Yunus Emre’yi şu sözler ile uyardı: “Hikmet’in hiçbirinize hakaret ettiğini duymadım. Ancak siz kendinizi, medeni bir şekilde ifade edemiyorsanız o başka. Yunus Emre, sen de oy kullanırken medeni bir şekilde konuş. Yoksa o görüntüleri dijital platformda yayınlamak zorunda kalacağız.”

Atakan’ın da dün Hikmet ile bir tartışma yaşaması ve tartışma esnasında Hikmet’e “adam ol” demesi, Acun Ilıcalı’yı kızdıran ikinci olay oldu. Ilıcalı, Atakan’a şunları söyledi: “Bir kez daha konseyde bu sözleri söylediğini duyarsam, yüzde yüz yaptırım uygulayacağız.”