Survivor All Star’da final gecesi gelmeden, heyecan ile beklenen isim belli oldu! O paylaşım şampiyon olacak olan ismi ifşa etti!

2005 yılında Star TV ekranlarında başlamış olduğu yayın hayatına, Acun Ilıcalı’nın kanal satın almasının ardından Tv8 ekranlarında devam eden Survivor yarışması, bu sene de izleyicileri ekranları karşısına kilitlemeyi başardı. Şubat ayında “All Star” konsepti ile yayınlanmaya başlayan yarışma, final gecesi için geri sayıma başladı.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde adaya veda eden ismin Toros Kaplanı lakaplı Hikmet Tuğsuz’un olmasının ardından, yarı final koltuğuna oturmaya hak kazanan 4 isim belli oldu. Yarışmanın bu sene ki şampiyonunun kim olacağı heyecan ile beklenirken, sosyal medyadan yapılan bir paylaşım şampiyonun ifşa edildiğini düşündürdü.

Survivor All Star’da Final Heyecanı Başladı!

Survivor All Star yarışması, aylardır süren mücadelelerin ardından final yapmaya hazırlanıyor. Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıççı, Ayşe Yüksel ve Batuhan Karacakaya’nın yarı final koltuklarını garantilediği yarışma, 30 Haziran akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

Paylaşımı İfşa Etti!

Ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor All Star yarışması, SMS potansiyeli oldukça yüksek olan yarışmacılar arasında ki rekabetin de gözler önüne serilmesini sağladı. Finale kalacak olan isimler merak ile beklenirken eski şampiyonlardan biri olan ve şu anda da yarı final koltuğunda oturan Adem Kılıççı’nın nişanlısı Nil Şenver’in sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı. İzleyiciler, o paylaşımın ardından Adem’in şampiyon olduğunu düşündü.

Acun Ilıcalı’nın Yorumu Kafaları Karıştırdı!

Geçtiğimiz akşam düzenlenen ada konseyinde yarışmaya ve yarışmacılara ilişkin açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Adem Kılıççı’yı şampiyon adayı olarak gösterdi. Ilıcalı’nın bu kadar net bir dille, henüz oylama ekranları dahi kapanmamışken Adem’i şampiyon olarak göstermesi, Nil Şenver’in paylaşımını destekler nitelikte oldu.

Exit mobile version