Survivor All Star’da Furkan ve Mert geceye damga vurdu! Oylamadan kimin ismi çıktı? Sürgün kampına giden 4.isim kim oldu? Nisa adaya gidecek mi?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor, bu yıl All Star konsepti ile sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. En iyi eski isimlerin yarıştığı bu sezon, yeni uygulamaların olduğu göze çarpıyor. Her oylamadan sonra sürgün kampına gönderilen isimler, bambaşka bir adada tek başlarına zaman geçiriyor.

Survivor All Star’ın dün gece yayınlanan bölümünde, sürgün kampına giden 4.isim belli oldu. Düzenlenen dokunulmazlık yarışmasını kim kazandı? Acun Ilıcalı ana kadroda olması beklenen Nisa’nın, adaya gelmemesi ile ilgili açıklamalar yaptı. Nisa adaya gelecek mi? İşte Survivor All Star’ın merak edilenleri…

Dokunulmazlık Oyununda Mert ve Furkan Rüzgârı!

Survivor All Star’ın dün gece yayınlanan bölümünde bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya bir rekabetin yarıştığı yarışmaya, Ünlüler takımından Mert ve Furkan damga vurdu.

All Star kadrosunun bu sezon oldukça ses getirmesi bekleniyordu. Umulduğu gibi de oldu. Yarışmacılar yeni sezonda muhteşem performansları ile göz doldurmayı başarıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda 2’de 2 yapan Mert ve Furkan dokunulmazlık sembolünün sahibi olarak, performanslarını taçlandırmayı başardı.

Sürgün Kampının 4’üncü Üyesi Belli Oldu!

Survivor yarışmasına bu sezon sürgün kampı adı altında yeni bir uygulama getirildi. Eleme oylamasında ismi çıkan yarışmacı, bu yıl sürgün kampına gönderiliyor ve orada olduğu sürece oyunlara katılamıyor. Daha önce ki eleme oylamaları sonucunda, sürgün kampına giden üç isim belirlenmişti. Birsen, Sercan ve Gizem bir süredir sürgün kampında iken kampa gidecek 4.üncü isim de dün gece belli oldu.

Dokunulmazlık oyununu ünlülerin kazanması ile birlikte, gönüllüler takımı bir eleme oylaması gerçekleştirdi. Oylama sonucunda adı en çok yazılan Hikmet, sürgün kampına doğru yola çıktı.

Acun Ilıcalı’dan Nisa Açıklaması!

Daha önce Survivor All Star Gönüllüler takımının ana kadrosunda yer alacağı duyurulan Nisa, adaya henüz gitmedi. Nisa’nın yerine Yağmur’un seçilmesinden sonra, Nisa’nın kadro dışı kaldığına dair birtakım söylentiler ortaya çıktı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklama ile bu söylentilere son noktayı koydu.

Nisa’nın adaya gelmeden önce bir rahatsızlık geçirdiğini söyleyen Acun Ilıcalı, Nisa’nın yakın zamanda kadroya dahil olacağını dile getirdi.

Exit mobile version