Magazin

Survivor All Star’da geri sayım başladı! Acun Ilıcalı açıkladı: Yarışma bireysele dönüyor!

2005 yılında Star TV ekranlarında başladığı yayın hayatına şimdiye kadar yalnızca bir sezonluk ara veren ve geriye kalan 16 yıl boyunca birçok farklı konsept ile izleyicisinin karşısına çıkan Survivor yarışması, bu sene de All Star konsepti ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçmiş sezonlara hem performansları hem karakterleri hem de ada yaşantıları ile damga vuran eski yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu All Star konsepti ile bu sene de reyting rekorlarını elinde tutmayı başaran yarışma, sezonun sonuna doğru yaklaşmaya başladı.

2022 yayın hayatına şubat ayında başlayan ve yaklaşık 4 aydır dur durak bilmeden yayınlanan Survivor All Star’da, yarışmacı sayısı oldukça azaldı. Hem Kırmızı Takım’da hem de Mavi Takım’da eksilen yarışmacı sayıları, “yarışma ne zaman bireysele dönecek?” sorusunu ortaya çıkardı. Hem programın hem de kanalın sahibi Acun Ilıcalı, merak edilen sorunun cevabını verdi.

Survivor All Star’da Adım Adım Finale!

Survivor All Star, haftanın her günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmacı sayısının 10’a düştüğü şu günlerde son elenen isim Evrim Keklik oldu. Yeni kural ile birlikte her hafta oynanan kaptanlık oyunu kapsamında performans birincilerinin kendi takımlarını oluşturdukları All Star’da yeni bir dönem başlamış oldu. Yarışmanın, bir aydan kısa bir sürenin sonunda final yapacağı açıklandı.

Bireysel Yarışmalara Hazırlık!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta yeni bir kural açıkladı. Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre bundan sonra her hafta bireysel bir kaptanlık oyununun oynanacağını ve oyun sonunda en iyi skora sahip olan bir kadın ve bir erkek yarışmacının kendi takımlarını oluşturacakları öğrenildi. Böylelikle bireysel yarışmalara ufaktan bir giriş yapılmış oldu.

Son 8’den Sonra Bireysele Dönecek!

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre yarışmacı sayısının 8’e düşmesi ile birlikte, bireysel yarış dönemine girilmiş olacak.