Survivor All Star’da gerilim bitmiyor Adem’in kullandığı hakaret kelimesine, Hikmet’ten karşılık geldi: Senin annen de…

Yıldızları bir türlü barışmayan Adem ve Hikmet, bir kez daha büyük bir tartışma yaşadı.

Hikmet ve Adem Arasında Gerilim Bitmiyor!

Bu sene şubat ayında yayın hayatına start veren ve geçmiş senelere iz bırakmış yarışmacıların kadroya dahil edilmiş olduğu Survivor All Star yarışması, yarışmacıların performansları ve parkurların zorluk seviyeleri ile olduğu kadar ikili diyaloglar ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Yarışmanın başından bu yana yıldızları bir türlü barışmayan ve Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda kamera arkası görüntülerinin de yayınlanmış olduğu fiziksel temaslı, hakaret içerikli tartışmaların içerisinde bulunan Adem ve Hikmet, yayınlanan son bölümde de tansiyonları yükseltti. Yarışma esnasında Hikmet’in önünde bulunan Adem, Hikmet’in ayağına bastığını dile getirerek, rakibine “ayağıma neden basıyorsun, geri zekalı mısın?” diyerek hakarette bulundu.

Hikmet’ten Sert Çıkış!

Adem’in kendisine hakaret etmesi üzerine sinirlenen ve tansiyonların yükselmesine sebep olacak kadar yakın temasa giren Hikmet, ayağına basmadığını, ortak engelin oldukça dar olduğunu bu neden ile de yarışma esnasında o engelde temasın olmasının oldukça normal olduğunu ifade etti.

Kendisinin konuştuğu esnada Adem’in alaycı bir şekilde gülmesine ve sürekli olarak ti’ye alan cümleler sarf etmesine daha fazla dayanamayan Hikmet, Adem’e “senin annen de söyledi geri zekalı olduğunu” çıkışında bulundu.

“Annemi Ağzına Alma!”

Bir önceki gün oynanan “annenize sorduk” yarışmasında annesinin “benim oğlum iyi kalplidir” sözlerini hatırlatan Adem, “annemin ağzını alma terbiyesiz herif” karşılığını vererek Hikmet ile tartışmasını farklı bir noktaya getirdi. Ancak olayın üzerinden çok zaman geçmeden tansiyon düştü ve iki takım daha dingin bir platformda performans sergilemeye devam etti.

Exit mobile version