Survivor All Star’da potaya giren ilk isim kim oldu? Sürgün kampına kim gitti? Sürgün kampı nedir?

2015 yılından beri ekranlara gelen ve yayınlandığı ilk günden bu yana fenomen bir yarışma programı olmayı başarabilen Survivor yarışması, bu sezona da Survivor All Star konsepti ile start verdi. Bu sezon yarışmaya sürgün kampı adı altında yeni bir konsept dahil olurken, sezonun ilk eleme adayı da dün gece belli oldu.

İlk Bölümde İki Sakatlık!

Survivor All Star’ın ilk bölümü 15 Ocak Cumartesi günü yayınlandı. Her yıl içerisinde atışların olduğu zorluk derecesi oldukça düşük olan oyunlar ile başlayan yarışma, bu yıl araba itme gibi bir yarışma ile başlayarak zorluk derecesini All Star kadrosuna yakışan bir seviyeye çekti.

Yarışmanın yayınlanan ilk bölümünde Ünlüler takımında bulunan Barış Murat Yağcı sakatlandı ve yarışmayı bırakmak zorunda kaldı. Barış’ın ardından, Ünlüler takımında bulunan bir diğer isim eski futbolcu Sercan Yıldırım’da parkurdan düşerek hem belini hem de başını çarptı. Doktorları ani müdahalesi sonucunda herhangi bir sıkıntı yaşamadan toparlanan Sercan Yıldırım, yarışmaya kaldığı yerden devam etti.

Yarışmada Sürgün Kampı!

Survivor yarışmasına bu yıl, sürgün kampı başlığı altında ele alınacak olan yeni bir yenilik dahil edildi. Sürgün kampına gitmek üzere adı potaya yazılan isim, 4 gün boyunca yalnız başına, herkesten farklı bir adada olacak.

Yarışmanın ilk bölümünde iki takımın dokunulmazlık için yarışmasının ardından, sürgün kampına gidecek olan ilk isim belli oldu. İlk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Bunun sonucunda Ünlüler takımı oylama yaparak, oy çoğunluğu ile sürgün kampına Birsen’i yollama kararı aldı.

İkinci İsim de Belli Oldu!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu daha yaşandı. İki takımın kadınlarının ve erkeklerinin ayrı ayrı karşı karşıya geldiği yarışmayı 2-1’lik skorla kazanan, Gönüllüler takımı oldu.

Yeni sezonun ikinci dokunulmazlık oyununu da kazanan Gönüllüler takımının ardından, Ünlüler takımı bir kez daha potaya bir ismi göndermek için oylama yaptı. Oylama sonucunda sürgün kampına gönderilen ikinci isim Sercan Yıldırım oldu.

Exit mobile version