Survivor All Star’da sular durulmuyor: Adem’den Atakan’a “ben vurursam görürsün!” Zor ayırdılar!

Yayın hayatına 2005 yılında başlayan ve ülkeye getirdiği farklı format ile o günden bu yana izleyici tarafından yakından takip edilen yarışma programlarından olan Survivor, bu sene de yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından olmayı başaran yarışma, bu sene hem performansları hem de ada hayatları ile dikkat çeken eski yarışmacıları bir araya getirdi ve All Star konsepti ile bir oluşum düzenledi.

Geçtiğimiz sezonda yarışan renkli yarışmacıları ve eski şampiyonları barındıran All Star konsepti için geri sayım başladı. Yaklaşık olarak 1 ay sonra final yapacak olan yarışmada, sona yaklaşırken tansiyon iyiden iyiye tırmanmaya başladı. 9 kişinin kaldığı yarışmada parkur esnasında yaşanan temaslar, ortak engellerde yükselen tansiyonlar ve yarışma sonrasında ortaya çıkan tartışmalar, yarışmacıların kazanma hırslarını ortaya koyuyor. Bu kapsamda yayınlanan son bölümde esas meslekleri boksörlük olan Atakan ve Adem’in birbirlerine karşı olan yükselişleri, oldukça gerilim dolu anların ekranlara yansımasına sebep oldu. Yapım ekibinin bile dahil olduğu tartışma, dakikalarca devam etti.

Önce Adem Hikmet’e!

Survivor All Star dün akşam haftanın dördüncü dokunulmazlık yarışması ile ekranlara geldi. Hikmet ve Adem’in yarıştığı bölüm ise istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Yarışmanın başından bu yana iyi anlaşamıyor oldukları bilinen iki yarışmacı, ortak engel esnasında fiziksel bir temas yaşadı. Ortak engele kendisinden önce giren Hikmet’i bile isteye, defalarca ayağı ile ittiren Adem, sınıfta kaldı.

Sonra Atakan Hikmet’e!

Hikmet’e yapılan muameleye karşı sessiz kalamayan Atakan, “şaka yaptım” savunması yapan Adem ile karşı karşıya geldiğinde, Hikmet’e yapılmış olan ayak hareketinin aynısını Adem’e yaptı. Yaptığının yanlış bir şey olduğunu göstermek adına aynı hareketi Adem’e yaptığını savunan Atakan, büyük bir tartışmanın ateşini fitillemiş oldu.

Atakan ve Adem’i Zor Ayırdılar!

Atakan’ın hareketi üzerine “üzerine vazife olmayan şeylere karışma. Ben sana vurursam görürsün” şeklinde karşılık veren Adem, Atakan’ın “vursana bir” tepkisi ile karşılaştı. İkilinin fiziksel temas amacı ile birbirlerinin üzerine yürümesi hem yarışmacıları hem de yapım ekibini paniğe sürükledi. Dakikalarca süren tartışma, Murat’ın ricası üzerine son buldu.

Exit mobile version