Survivor All Star’da sular durulmuyor! Batuhan Karacakaya Adem Kılççı’ya öyle laflar etti ki… Yer yerinden oynayacak!

Yaklaşık olarak 17 yıllık ekran macerasına bu yıl All Star konsepti ile devam eden Survivor yarışması, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor hem yarışmacıların performansı hem de zorlu ada şartları ile kendinden söz ettirmeyi, bu sezon da başarıyor.

15 Ocak itibari ile yeni sezona başlayan Survivor All Star, yarışmanın eski sezonlarında yarışmış olan güçlü isimlerin kıran kırana mücadelesi ile izleyiciyi ekranlarının karşısına kilitlemeye devam ediyor. Bu sezon Ünlüler ve Gönüllüler formatı ile yayınlanan yarışmaya, yalnızca zorlu parkurlar değil, yarışmacıların arasında yaşanan gerginlikler de damga vurmayı başarıyor.

Bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor, yeni bölüm fragmanı ile herkesi heyecanlandırmayı başardı. Aynı takımda yarışan Batuhan Karacakaya ve Adem Kılıççı arasında yaşanan gerginlikler, fragmana damgasını vurdu. Genç oyuncu Batuhan Karacakaya’nın Adem’i hedef alan sözleri, herkes tarafından şaşkınlık ile karşılandı.

Survivor All Star’ın Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Geçtiğimiz günlerde Gönüllüler takımında yarışan Ezgi’nin, adaya veda etmesi ile bir Survivor haftası daha tamamlanmıştı. Yeni haftanın ilk fragmanı ise dün itibari ile yayına girdi. Fragmanda, ilk dokunulmazlık yarışmasının futbol maçı olarak düzenlendiği dikkatlerden kaçmadı.

Batuhan’dan Adem’e Olay Sözler!

Bu sezon Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya rekabeti ile ekranlara gelen Survivor All Star yarışmasının yeni fragmanı, herkesi şaşkına uğrattı. Geçtiğimiz hafta aralarında bir tartışmanın yaşandığı Adem ve Batuhan’ın, yeni haftaya da gergin başladığı gözlendi.

Yayınlanan yeni fragmanda Batuhan’ın Adem’i hedef alan sözleri dikkat çekti. “Beni basamak olarak kullanmak isteyenin, bacağını kırarım” açıklaması yapan Batuhan Karacakaya’nın bu çıkışı, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gördü.

“Kendisine Yeni Barış Arıyor!”

Batuhan’ın Adem’i, kendi işini yaptıracak birilerini aradığı ile ilgili itham etmesi, yeni fragmanda dikkat çeken ayrıntılardan biri oldu. “Kendisine yeni bir Barış arıyor ama o ben değilim. Benim karakterim buna uygun değil” açıklamalarında bulunan Batuhan’ın, yeni bölümde Adem ile neler yaşayacağı merak konusu oldu.

Exit mobile version