Gündem

Survivor All Star’da yeni dönem başladı! Yeni takımlar kuruldu, kartlar yeniden dağıtıldı! Birinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından olan Survivor yarışması, bu sene All Star konsepti ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Önceki senelere damga vurmuş olan yarışmacıların karşı karşıya geldiği yeni sezonda yaşanan son eleme ile birlikte, takım dengeleri alt üst oldu. Bunun üzerine yeni bir karar veren Acun Medya ekibi, takımların değişmesine işaret etti.

Yarışmanın finali için geri sayımın başladığı şu günlerde değiştirilen takımlar, dün akşam ilk parkur mücadelelerini verdiler. Sema’nın vedasından sonra ilk kez karşı karşıya gelen Mavi ve Kırmızı takım, zorlu bir dokunulmazlık oyunu sonrasında potaya giren ismin belirlenmesine aracılık ettiler.

Survivor All Star’da Yeni Dönem Başladı!

Geride bıraktığımız hafta içerisinde oynanan 4 dokunulmazlık oyununun 4’ünü de kaybeden Kırmızı Takım Sema, Ayşe, Batuhan ve Anıl’ın eleme potasına girmesine sebep olmuştu. Ada Konseyi’nin düzenlendiği gece, potada olan arkadaşlarına göre daha az oy alarak elenen isim Sema Aydemir olmuştu.

Sema’nın yarışmaya veda etmesi, Kırmızı Takım’dan kadın yarışmacı olarak yalnızca Ayşe’nin kalmasına sebep oldu. Karşı takımda yer alan Nisa, Nagihan ve Evrim’e karşı tek başına mücadele etmesi mümkün olmayan Ayşe’ye bakarak yeni bir karar alan Acun Medya ekibi, takımların haftalık olarak değişmesine ve değişikliği iki takımda yer alan performans birincilerinin yapmalarına karar verdi.

Yeni Takımlar ile İlk Yarışma!

Acun Medya ekibinin takımların karılmasına karar vermesinden sonra Mavi Takım’da performans birincisi olan Nagihan ile Kırmızı Takım’da performans birincisi olan Adem, kendi takımlarını oluşturdu. Yeni takımlar ile oynanan dokunulmazlık oyunu için belirlenen isimler şu şekilde açıklandı:

  • Mavi Takım: Hikmet, Nagihan, Ayşe, Atakan, Ogeday
  • Kırmızı Takım: Anıl, Adem, Nisa, Evrim, Batuhan

İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Yeni takımların belirlenmesi ile birlikte oynanan ilk dokunulmazlık oyununun kaybedeni, Mavi Takım oldu. Eleme konseyinde potaya giren isim ise Hikmet olarak açıklandı.