Survivor All Star’dan elenen ilk isim belli oldu! Adaya kim veda etti? Ödül oyununu kim kazandı? Ünlüler mi, gönüllüler mi?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, 2022 ekran macerasına hızlı bir şekilde başladı. 10 yılı aşkın süredir ekranların en çok takip edilen yarışma programları arasında yer alan Survivor bu sezon All Star konsepti ile ekranlara gelirken, yeni sezonda hiç görülmemiş değişiklikler yapıldı. Yarışmanın yeni sezonu başlayalı henüz bir hafta bile olmamışken, ayrışmaya bir kişi veda etti. Adaya veda eden isim kim oldu? Elenen isim hangi takımdaydı? Vedadan önce oynanan ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor All Star’da Ödül Oyunu Heyecanı!

Yayınlanan yarışma programları içerisinde nerede ise en zorlayıcı konsepte sahip olan Survivor yarışması, yeni yılda da Tv8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Bu sene, en iyi eski yarışmacıları kadrosuna dahil eden Survivor, All Star konsepti ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

15 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan sezonun ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan Survivor, bu yıl da reyting listesinin liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde hem eleme olması hem de ödül oyununun olması, izleyicileri heyecanlandırdı.

Dün gece Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıyasıya bir ödül yarışması rekabeti vardı. Yarışmayı kazanan takımın, sezonun ilk yemeğini yiyecek olması yarışmacıların performanslarını ateşledi. Kadınların ve erkeklerin ayrı ayrı yarıştığı yarışmada kazanan taraf, Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler oyun sonunda kraker yiyerek, galibiyetlerini kutladılar.

Eleme Adayları Sürgün Kampından Geldi!

Survivor 2022 sezonuna dahil edilen bir uygulama olan sürgün kampı, eleme adaylarının gönderildiği ve orada oldukları süre boyunca yarışamadıkları bir platform olarak göze çarpıyor. Yeni sezon itibari ile gerçekleştirilen dört eleme oylaması sonucunda hem gönüllüler hem de ünlüler takımından yarışmacılar, sürgün kampına gönderildi.

Bu hafta eleme adayı olarak gösterilen isimler Birsen, Sercan, Gizem ve Hikmet olmuştu. Yarışmacılar sürgün kampından gelerek, dün gece ki elemeye katıldılar.

Elenen İlk İsim Belli Oldu!

Sürgün kampından gelen 4 isim arasında gerçekleşene eleme sonucunda adaya veda eden ilk isim, gönüllüler takımında yarışan Gizem Kerimoğlu oldu.

Exit mobile version