Survivor All Star’dan elenen isim ifşa edildi! Adaya veda eden isim kim olacak? Yedek isimler, yarışmaya ne zaman dahil olacak?

Erkanların sevilen yarışma programı Survivor, bu yıl All Star konsepti ile seyircisi ile buluşuyor. Daha önce ki sezonlarda yarışmış olan isimlerin arasından en iyileri seçilerek oluşturulmuş olan All Star kadrosu, ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor.

Ünlüler ve Gönüllüler takımında yarışan isimlerin daha önce Survivor’ı deneyimlemiş olması, oyunlara ve ada şartlarına alışık olmaları bu yılın çok daha zorlayıcı geçeceğinin sinyallerini veriyor. Henüz yarışmanın çok başında olunmasına rağmen, her oyunun bir öncekinden çok daha zor olduğu Survivor All Star, izleyiciler tarafından heyecan ile takip ediliyor.

Yaklaşık olarak 17 yıldır ekranlara gelen fenomen yarışma Survivor’a, bu sene çeşitli yenilikler getirildi. Sürgün kampı ismi verilen bir düzenleme ile eleme adaylarının hem takımlarından hem de yarışmalardan uzak kalması sağlanıyor. Böylelikle o hafta içerisinde daha çok oyun kaybederek, sürgün kampına daha fazla yarışmacı göndermiş olan takım, dezavantajlı duruma gelmiş oluyor.

Survivor’ın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde, bu haftanın eleme adayları belli olmuştu. Gün içerisinde sosyal medyaya sızan yeni bir Survivor görüntüsü, bu akşam yayınlanacak olan eleme bölümünde kimin elendiğini ifşa etti.

MasterChef’in Kaderini Yaşıyor!

Bu sezon yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında, yarışmadan elenecek olan kişilerin sosyal medyaya sızdırılan fotoğraflar ile önceden ifşa edilmesi durumu, tüm sezon boyunca yarışmanın korkulu kâbusu haline dönüşmüştü. Bu sezon Survivor yarışmasından da böyle bir ifşa fotoğrafının sosyal medyada yayılması, “MasterChef’in izinden gidiyor” dedirtti.

Kim Elenecek?

Survivor All Star yarışmasının bu hafta ki eleme adayları Barış, Birsen, Evrim ve Mert olmuştu. Sürgün kampına gönderilen yarışmacıların arasından kimin yarışmaya veda edeceği, bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak. Ancak yarışmadan sosyal medyaya yayılan yeni çekilmiş bir fotoğraf, ünlüler kadrosunda ki eksikliğin dikkat çekmesine sebep oldu. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafta Ünlüler takımında Birsen’in olmaması, bu hafta elenen ismin Birsen olduğunu düşündürdü.

Yedek İsimler Ne Zaman Yarışacak?

Yarışmaya yedeklerden dahil olacak olan Bora ve Atakan’ın, adaya bu hafta gelmeleri bekleniyor.

Exit mobile version