Magazin

Survivor All Star’ın favori yarışmacıları arasında gösterilen Seda’dan, eleme sonrası ilk paylaşım geldi: Bana en uzak gördüklerinize bile…

Survivor All Star’a geçtiğimiz hafta veda eden Seda Ocak, Instagram hesabından ilk paylaşımını yayınladı.

İlk Çıktığı Potada Elenmişti!

Daha önce katıldığı Survivor sezonunda son ikiye kalmayı başaran ve bu sayede de gücü ile performansını halk önünde de ispat etmiş olan Seda Ocak, yeni dönemde yayınlanan Survivor All Star’da da akıllara kazanılan performanslara imza attı. Birçok seveni olduğu gibi sevmeyeni de olan isim, geçtiğimiz hafta ilk kez eleme potasına girdi.

6 dokunulmazlık oyunun 6’sını birden kaybeden Gönüllüler takımı, 6 eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Eleme adaylarından birisi de Seda oldu. Daha önce yarıştığı sene adı bir kez bile eleme potasına girmeyen Seda, bu sene ilk kez eleme potasının gerginliğini tatmış oldu. Ancak Seda, eleme potasından çıkmayı başaramayarak, girdiği ilk potada elendi.

İmalı Veda Konuşması!

Acun Ilıcalı’nın elenmek üzere kendi ismini anons etmesinden sonra gözyaşlarına boğulan Seda Ocak, veda konuşmasında imalı ifadeler kullandı. Survivor’ın kendisi için yalnızca parkurlardan ibaret olduğunu belirten Seda, orada yarışmanın kendisini mutlu ettiğini ancak son yarıştığı gün parkura dönüp baktığında eleneceğini hissettiğini ifade etmişti. Konuşmasına “Gitmeyi hak ediyor muyum orasını bilmiyorum açıkçası. Ben burası için elimden geleni yaptım. Ne olduğunun farkındayım. Umarım takımım, ben gittikten sonra güçlenir ve daha iyi performans sergiler” sözleri ile devam etmişti.

İlk Paylaşım Geldi!

Elendikten sonra ilk kez sosyal medya hesabı aracılığı ile bir paylaşımda bulunan Seda, şu ifadeleri kullandı: “Evimde ailem ile birlikteyim. Vicdanım rahat, hedefime ulaştım. Kimseyi kırmadan, yalan söylemeden, iftira atmada, ayıbını ortaya koymadan ve bana en uzak gördükleriniz için bile elimden geleni yaparak orayı yaşadım. Kimseye kırgın ya da kızgın değilim.”