Magazin

Survivor All Star’ın Manav Aydın’ı yeni imajı ile şaşırttı! Gençleştiği gözlenen Survivor Aydın, dakikalar içinde beğeni bombardımanına tutuldu!

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlenmiş olduğu bir zamanların fenomen yarışma programı “Var Mısın Yok Musun?” ile üne kavuşmuş olan Aydın Gülşen, o dönem içerisinde magazin gündeminde en çok yer alan isimlerden birisi olmayı başarmıştı. Herhangi bir üne sahip olmayan, ekran önünde yalnızca yarışma aracılığı ile bulunan Aydın Gülşen, “Manav Aydın” lakabı ile tanınarak, yıllarca kendinden söz ettirmeyi başardı.

Acun Ilıcalı’nın hayatına dokunduğu her kişi gibi kısa süre içerisinde birçok değişiklik ile karşılaşan ve sonunda da Survivor yarışmasına seçilen Manav Aydın, kendisinden beklenmeyen derecede iyi bir performans sayesinde SMS potansiyelini de ortaya koymuştu.

Yıllar sonra ortaya çıkan ve son olarak hafızalarda kalan Survivor görüntülerinden sonra tanınmakta güçlük çekilen Manav Aydın’ın yaşadığı değişim büyük beğeni toplandı.

Manav Aydın’dan İnanılmaz Değişim!

“Var Mısın Yok Musun?” ile “Survivor” yarışmaları sayesinde tüm Türkiye tarafından tanınan bir sima haline gelen Manav Aydın, yıllar sonra ortaya çıktı. Bir zamanlar her gün ekranlarda boy gösteren Manav Aydın, bir süredir sessizliğini koruyordu. Son olarak Survivor yarışmasında ki bakımsız halleri ile akıllarda kalan Manav Aydın, yeni görüntüsü ile kendisine hayran bıraktı.

Zaman içerisinde değişen ancak her ne yaptıysa kendisine yakıştırmayı bilen Manav Aydın, paylaştığı yeni fotoğrafları sayesinde dakikalar içerisinde beğeni bombardımanına tutuldu. Aydın, tarzı ile takipçilerinden geçer not almayı başardı.

Takım Elbisesi ile Göz Kamaştırdı!

Siyah bir takım elbisesi giyen Aydın’ın, yıllar içerisinde gençleştiği gözlerden kaçmadı. Takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulan Manav Aydın’ın, tekrar popülerliği yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu oldu.

Survivor’da Üçüncü Olmuştu!

Aydın, 2010 senesinde katılmış olduğu Survivor yarışmasını üçüncü olarak tamamlamıştı.