Magazin

Survivor All Star’ın renkli ikilisi Batuhan Karacakaya ile Avatar Atakan, bir araya geldi! İkilinin Acun Ilıcalı’ya göndermede bulundukları video, sosyal medyada olay oldu!

Bu sene 15 Ocak tarihinde yayınlanmaya başlayan Survivor yarışması, All Star konsepti ile izleyicinin karşısına çıktı. Performans, ada yaşantısı, karakter ve daha pek özellikleri ile öne çıkan eski yarışmacılar, All Star konseptinde bir araya gelerek önce takım olarak sonra ise bireysel olarak birbirlerine karşı yarıştılar.

6 aylık süre içerisinde pek çok tartışmaya, üstün performanslara ve zorlu ada şartlarına şahitlik eden fenomen yarışma programı, 30 Haziran tarihinde Tersane İstanbul’dan yayınlanan canlı program ile şampiyonu belirleyerek sezona veda etti.

Survivor All Star’ın final programının üzerinden nerede ise 2 hafta geçmiş olmasına rağmen Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu ve Acun Ilıcalı’nın taraflı olduğu iddia edilen tavrı, magazin gündeminden düşmedi. Yarışmacıların da destek verdikleri ve birçoğunun “Survivor benim için bitmiştir” yorumlarında bulundukları fenomen yarışma, hala popülerliğini korumaya devam ediyor.

Yarışmanın sonu itibari ile Acun Ilıcalı ile büyük bir gerginlik yaşayan isimlerden olan Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz günlerde Avatar Atakan ile bir araya geldi. Eğlenceli hallerini Instagram hesapların paylaşan ikilinin gündeminde yine Survivor olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Atakan ve Batuhan Bir Araya Geldi!

Yarışma boyunca abi- kardeş ilişkilerini korumayı başaran Batuhan Karacakaya ve Avatar Atakan, geçtiğimiz günlerde yarışmadan sonra ilk kez bir araya geldi. Atakan’ın eşi ve oğlunun da eşlik ettiği buluşmada, ikilinin Instagram paylaşımları ile ortaya çıktı. Birbirlerine takılmadan edemeyen ikilinin eğlenceli halleri, sosyal medya kullanıcılarının gündemlerinde yer aldı.

“Neyse Ki Masada Bir Şampiyon Var!”

Son üçe kalmayı başaran ve oylama sonucunda yarışmaya üçüncü olarak veda eden Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı ile oldukça büyük bir gerginlik yaşadı. Batuhan’ın annesinin “oğlumun hakkını yediler” temalı paylaşımları, Ilıcalı’yı küplere bindirdi. Konuya ilişkin doğrudan olmasa da dolaylı olarak göndermeler yapmaya devam eden Batuhan, Atakan ile bir video paylaşarak “neyse ki masada bir şampiyon var” notunu düştü.

Atakan’ın Hareketi Dikkat Çekti!

Batuhan’ın yayınladığı videoda Atakan’ın ağlama numarası yapması dikkatlerden kaçmadı. Atakan’ın bu hareket ile kime göndermede bulunduğu merak konusu oldu.