Survivor Ayşe’den beklenmeyen hareket! Takipçileri ayağa kalktı! Yatağında geceliği ile…

2005 yılından bu yana yalnızca bir yıl ara veren ve tam olarak 17 sezon boyunca izleyicinin karşısına çıkmayı başaran fenomen yarışma programı Survivor, bu sene de yeni sezonu ile izleyicisi ile buluşmuştu. 15 Ocak tarihinde yeni sezonunun startını veren ve 30 Haziran tarihinde de sezonu sonlandırarak şampiyonu açıklayan Survivor, şu an yayında olmamasına rağmen yarışmacıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yayınlandığı her sezon yarışmacıların büyük bir popülerliğe kavuşmalarını sağlayan fenomen yarışma programı Survivor, bu sene de bazı isimlerin yıldızlarının parlamasına aracılık etti. Survivor yarışması sayesinde popülerliği artan ve hayran kitlesini günden güne genişletmeyi başaran isimlerden birisi de Ayşe Yüksel oldu.

4 yıldır tenis antrenörlüğü yapan ve yarışmaya ilk olarak 2021 yılında katılan Ayşe Yüksel, bu sene yedeklerden geldiği All Star konseptinde kısa sürede büyük başarılara imza attı. Doğal güzelliği ile de oldukça dikkat çeken Yüksel, sonradan dahil olduğu yarışmada yarı finale kadar yükselerek yarışmayı 4’üncü olarak bitirdi.

Survivor’ın sonlanmasının hemen ardından Instagram hesabının açıklama kısmında yer alan “Survivor” ibaresini kaldırarak Acun Medya’ya tavır alan Ayşe Yüksel, bugünlerde Instagram paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Ailesi ile ilişkileri kuvvetli olan ve sevilmesinin bir nedeni de bu ilişki olarak gösterilen Ayşe Yüksel, “aile kızı” yakıştırması sayesinde de takipçi sayısını arttırmaya devam ederken, Yüksel’in yeni paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

GECELİKLİ YENİ FOTOĞRAF!

Dekolte giyinmeyi pek de tercih etmeyen ve Ayşe Yüksel, Instagram hesabından şaşırtan bir paylaşım yaptı. Yüksel, oturduğu yatağın üzerinde geceliği ile poz verdi.

TAKİPÇİLERİ AYAĞA KALKTI!

Ayşe Yüksel’in yeni pozu bazı takipçileri tarafından beğenilirken birçoğu tarafından eleştirildi. Yüksel’in takipçileri bu pozların ona yakışmadığını savundu.

OYUNCU OLACAK!

Ayşe Yüksel şimdilerde oyunculuk eğitimi alarak dizi/ film sektörüne giriş yapmaya hazırlanıyor.

Exit mobile version