Magazin

Survivor Evrim’in Fişi Çekildi! Acun Ilıcalı “Evine Gönderin” Emrini Verdi!

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan ve 2005 yılından bu yana yayınlanan Survivor yarışması, bu yıl All Star konsepti ile Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk oluyor. Daha önce yayınlanan sezonlarda yer alan ve yarışmada bir şekilde iz bırakmayı başarmış olan isimlerin dahil olduğu Survivor All Star konseptinde, yavaş yavaş sona geliniyor.

Kulislerden gelen bilgilere göre temmuz ayının ilk haftasında final yapmaya hazırlanan yarışmada, sona yaklaşıldıkça sinirler gerilmeye başladı. Hem birbirinden güçlü performanslara sahip olan yarışmacılar arasından sıyrılma çabası hem de açlık, oyuncuların sinir sistemlerini etkilemeye başladı. Tam da bu noktada yarışmaya yakın kaynaklardan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. Söylenenlere göre bu sene mavi takımda yarışan Evrim Keklik’in yarışmadan diskalifiye edildiği öğrenildi.

Evrim Keklik Prodüksiyon Ekibi ile Tartıştı!

2020 sezonunda yayınlanan Survivor yarışmasında mavi takımda yer alan Evrim Keklik, bu sene de All Star konseptine davet edildi ve yine mavi takımda ki yerini aldı. Yarışmanın başından bu yana sayısız eleme potasına giren ve SMS potansiyellerinin oldukça fazla olduğuna inanılan birbirinden güçlü isimleri elemeyi başaran Evrim Keklik, “Potaların Kraliçesi” olarak anılmaya başlandı.

Fiziksel performans olarak diğer yarışmacılara göre geride kalan ancak SMS potansiyelinin yüksek olduğunu her fırsatta kanıtlamayı başaran Evrim Keklik ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Gelen bilgilere göre Evrim Keklik’in prodüksiyon ekibi ile tartıştığı, oyun sırasında kendisine gelen uyarıları kabul etmediği ifade edildi.

Yarışmacılar Zapt Edemedi!

Evrim Keklik’in prodüksiyon ile kavga etmesinin ardından hem ünlüler takımı yarışmacılarının hem de gönüller takımı yarışmacılarının devreye girdiği ancak Keklik’i sakinleştiremedikleri iddia edildi.

Acun’dan “Gönderin” Emri!

Evrim’in kontrol altına alınamaması üzerine Acun Ilıcalı’ya ulaşan ekibin “evine gönderin” cevabı ile karşılaştıkları iddia edildi.