Survivor Nagihan Karadere, son kez Nisa’nın şampiyonluğu hakkında konuştu: Defteri kapattım!

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve haftalar önce final yapan Survivor All Star programında Nisa Bölükbaşı şampiyon oldu. Nisa’nın şampiyonluğu, birçok izleyici tarafından “hak edilmemiş şampiyonluk” olarak eleştirilirken, bazı Survivor yarışmacıları da benzer imalarda bulunarak yorumlar yaptı. O isimlerden biri olan Nagihan Karadere de Nisa’nın şampiyonluğuna tepki gösteren isimler arasında yer alıyordu ve Nagihan’dan beklenmedik bir Survivor açıklaması geldi. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı şampiyonluk yorumları ile dikkatleri çeken Nagihan Karadere’nin açıklamaları kısa sürede gündeme gelirken, Nagihan da Survivor defterini artık kapattığını belirtti. Nagihan’ın açıklamaları sonrası gözler açıklama yapıp yapmayacağı merak edilen Acun Ilıcalı’ya ve Nisa Bölükbaşı’na çevrildi. İşte detaylar…

SEMA VE NAGİHAN, NİSA’NIN ŞAMPİYONLUĞUNU KONUŞTU

Her ikisi de eski milli atlet olan ve Survivor yarışmasında boy gösteren Nagihan Karadere ve Sema Aydemir ikilisi, geçtiğimiz gün Ulusal Masa programına katıldı. Konuk olarak programda yer alan Sema ve Nagihan ikilisi, Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu hakkında konuştu. Nagihan yaptığı açıklamalarda, Survivor defterini artık kapattığını belirtti.

SEMA’NIN AÇIKLAMALARI ŞOK ETKİSİ YARATTI

Sema Aydemir, Nisa’nın bilinçli olarak şampiyon yapıldığı iddialarına değinerek “Acun Bey birisinin şampiyon olmasını istemez. İsteseydi İhsan Tarkan şampiyon olurdu. Kardeş gibi. Belki ben olurdum, ben onun işyerinde çalışanıyım. Çok sevdiği futbolcu dostları geldi. Ümit Karan olurdu. Acun Bey bir kere Nisa şampiyon olsun istedi gibi şeylerin olabilme ihtimali yok. Ama işte burada, Nisa ‘Ben oynamayacağım’ deyip oynamayan ya da biz seçtiğimizde ‘Zayıf seçiyorlar’ dedi. Kadın şampiyon olduğunda insanların tepkisi fazla oldu” sözlerini dile getirdi.

“KİMSEDEN İYİ BİR ŞEY DUYMUYORUM”

Programa telefonla bağlanarak katılan Nagihan Karadere ise açıklamasında bu sonucu hak etmediklerini dile getirdi ve “Yolda yürüyorum, herkes sitem ediyor. Kimseden iyi bir şey duymadım. Performans bakımında daha çok hak eden oldu. Belki yüzüme karşı diye böyle şeyler duyuyorum ama sosyal medyada da böyle şeyler görüyorum. İsim vermeye gerek yok… Benim gibi orada çok kişi hak etti. Nisa hak etmedi de demiyorum. 6 ay mücadele verdi. Aslında hepimiz şampiyonuz, tek bir kişi sembolik olarak kupayı kaldırdı. Ama herkes şok yaşadı” dedi.

Exit mobile version