Magazin

Survivor Nisa ile ilgili şok iddia: “Psikolojik destek şart” denilerek yarışmadan diskalifiye edildi!

Sahibi olduğu Tv8 kanalında hem yapımcılığını hem de ara ara sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması ile büyük başarı elde eden medya patronu Acun Ilıcalı, 17 yıllık yarışma programını bu sene All Star konsepti ile ekranlara getiriyor. Geçmiş sezonlarda yarışmış ve yarışmada iz bırakmayı başarmış olan eski yarışmacıların bir araya getirildiği All Star konsepti, her gün Tv8 ekranlarında yayınlanıyor ve reyting listesinde zirvesini korumayı başarıyor.

Bu sene şubat ayında yayınlanmaya başlayan Survivor All Star yarışmasında, 2020 yılında yarışan Nisa Bölükbaşı da yer alıyor. İlk yarıştığı sezonda kırılganlığı ve kendine olan yetersiz güveni ile bilinen ancak parkurlarda fırtına gibi esen Bölükbaşı, bu sene de gündemde kalmayı başarıyor. Oy potansiyelinin yüksek olduğu bilinen Bölükbaşı, yarışmada sergilediği başarılı performans kadar özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

2020 yılında tamamlamış olduğu yarışmanın ardından yine aynı dönem yarışma kadrosunda yer alan Barış Murat Yağcı ile bir aşka yelken açan ancak bir yıl süren ilişkinin ardından oldukça olaylı bir ayrılık yaşayan Nisa Bölükbaşı, bu sene yine aynı yarışmada fakat bu sefer farklı takımlarda Barış Murat Yağcı ile denk geldi. Bu sene gerçek aşkı bulduğu söylenen Ogeday Girişken ile aynı takımda sürdürdüğü performansını, yaşadığı buhranlar nedeni ile tam olarak gösteremeyen Nisa’nın, yarışmadan diskalifiye edildiğine dair şok bir iddia ortaya atıldı.

Nisa Bölükbaşı Diskalifiye Edildi!

Yarışmada dönem dönem performansı ve morali düşen Nisa Bölükbaşı’na ilişkin gündemi sarsan bir iddia ortaya atıldı. Kulislerden gelen bilgilere göre Nisa’nın “tedavi olması şart” denilerek psikolojik sebeplerden ötürü diskalifiye edildiği öğrenildi.

Acun Medya’dan Başvuru!

İddialara göre Acun Medya ekibinin, sosyal medyanın gündemine oturan diskalifiye mevzunun sebebi yüzünden Nisa’nın ve ailesinin zarar görmemesi amacı ile haberlerin kaldırılması için adli yollara başvurduğu bildirildi.

Açıklama Gelmedi!

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde takımına dokunulmazlık oyununu kazandıran son sayıyı alan ve mutlu olduğu gözlenen Bölükbaşı’nın, gerçekten diskalifiye edilip edilmediğine dair henüz bir açıklama yapılmadı.