Survivor Nisa ve Batuhan’ın sözleri, program sahibi Acun Ilıcalı’yı kızdırdı: Sizleri sahada görmek isteriz!

Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star’da bir kural değişikliği yaşandı. Yeni kuralı eleştiren Nisa ve Batuhan ise Acun Ilıcalı’dan beklemedikleri bir karşılık aldı.

Sistem Değişti, Takımlar Karıldı!

Yaklaşık olarak 10 gün önce Survivor All Star yarışmasında bir eleme konseyi düzenlenmiş ve o hafta içerisinde oynanan 4 dokunulmazlık oyununun 4’ünü de kaybeden Kırmızı Takım, Ayşe, Batuhan, Anıl ve Sema’yı elenmek üzere aday olarak göstermişti. Düzenlenen konsey gecesinde Kırmızı Takım’a ve Survivor hayallerine veda eden isim Sema Aydemir oldu.

Sema Aydemir’in yarışmaya veda etmesi sonucunda Kırmızı Takım’da bir kadın yarışmacı olarak Ayşe, Mavi Takım’da ise üç kadın yarışmacı olarak Nisa, Evrim ve Nagihan kaldı. Kadın yarışmacılar arasında olan bu rekabet dışı görünümün ortadan kaldırılması amacı ile Acun Medya ekibinden bir kural değişikliği geldi. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yeni kurala göre bundan sonra her hafta iki takımın da performans birincileri belirlenecek ve herkes kendi takımını oluşturacak. Böylelikle erkekler ve kadınlar ayrı ayrı yarışmayacak, her etapta iki kadın birbiri ile sabit olarak karşı karşıya gelecek.

Batuhan ve Nisa’dan Yeni Kurala İtiraz!

Yeni takım kararının açıklanmasının ardından bir oyun oynayan sonra da elem konseyine giden Kırmızı Takım, yeni kurala ilişkin sıkıntılarını dile getirdi. Batuhan’ın “eski sistem daha adildi” açıklaması ile başlayan ve Nisa’nın “kural neden Nagihan’a göre değiştirildi?” sorusu ile devam eden konseyde, tansiyon yükseldi.

Acun Ilıcalı’dan Sert Çıkış!

Batuhan ve Nisa’nın yeni kural eleştirilerine daha da sert bir dil ile yanıt veren Acun Ilıcalı, kuralın Nagihan’a göre değişmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını, öyle olsaydı yarışmanın bugün çok daha farklı yerlerde olacağını ifade etti. Ayrıca Ilıcalı “şampiyon olacak olanı hiçbir kural etkilemez, sizleri saha da görmek isteriz” çıkışı, çok konuşuldu.

Exit mobile version