Magazin

Survivor Panorama’da şok iddia! Acun Medya, o ismi masadan kovdu! Semih Öztürk’ten sonra bir kişi daha programa veda etti!

2005 yılında başlamış olduğu yayın hayatına, şimdiye kadar yalnızca bir sezon ara vermiş olan Survivor yarışması, tam 16 yıldır ekranlarda ki başarısını sürdürmeye devam ediyor. İlk olarak Star TV’de yayınlanan, sonrasında da başka kanallara transfer olan yarışma, Acun Ilıcalı’nın kendi kanalını satın alması ile birlikte Tv8 ekranlarında gösterilmeye başlandı.

Yayınlandığı her sezon, reyting birinciliğini ele almayı başaran Survivor yarışması, bu sene de All Star konsepti ile ekranlara geliyor. Geçmiş sezonlara damgalarını vuran başarılı yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu All Star konsepti, seyirci tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda yarışmacıların performanslarını, ada yaşantılarını ve diğer özelliklerini yorumlayan Survivor Ekstra ve Survivor Panorama yorumcuları da gündemde yer almayı başarıyorlar.

Bir süredir Acun Ilıcalı ile çalışan hatta daha önce de Survivor’da yarışmacı olan Semih Öztürk, eşinin bir paylaşımı nedeni ile Survivor Ekstra yorumculuğundan kovulmuştu. Hala konuya ilişkin bir açıklamada bulunmayan Semih Öztürk’ün ardından, bir ismin daha masadan kovulduğu iddia edildi.

“Şikâyetin Üzerine Kovuldu” İddiası!

Survivor’ın Panorama programında Hakan Hatipoğlu, Damla Can, Kübra Açıl ve Kemal Özcanlı yorumculuk yapıyor. Gündeme gelen iddialara göre Hakan Hatipoğlu ile Kübra Açıl’ın, Kemal Özcanlı’dan şikayetçi oldukları ve bu şikayetlerini yapım yönetimine aktardıkları öğrenildi. Yapım şirketinin ise Kemal Özcanlı’nın işine son verdiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı Aradı!

Kemal Özcanlı’ya ilişkin ortaya atılan ikinci iddia ise şikâyetin Acun Ilıcalı’ya ulaştığı ve Ilıcalı’nın yakın arkadaşı Özcanlı’yı arayarak “bir daha olursa affetmem” dediği yönünde oldu.

Semih Öztürk De Kovulmuştu!

Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı olan ve aynı zamanda da yapım ekibinde olan Alpay Kazan, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti. Semih Öztürk’ün eşinin sosyal medya hesabından “hakkımı helal edemiyorum” paylaşımında bulunması, Öztürk’ün Survivor Ekstra programından kovulmasına sebep olmuştu.