Magazin

Survivor Parviz’in oğlu, sosyal medyayı salladı! Parviz’in oğlu Yusif Acun Ilıcalı’nın yeni gözdesi olacak!

İlk kez 2020 yılında katıldığı Survivor yarışması ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran, mütevazi ve tartışmalardan uzak duran tavırları ile seyircinin sevgisini kazanan Parviz Abdullayev, aktif olarak kullandığı Instagram hesabı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Profesyonel olarak kickbocks yapan ve kendi alanında gösterdiği performanslar ile spor camiasında oldukça sağlam bir yere sahip olan Parviz Abdullayev, ekran önü macerasına 2020 yılında dahil olduğu Survivor kadrosu ile başladı. Yarışma sayesinde hayran kitlesini kısa süre içerisinde genişletmeyi başaran Parviz, bu sene de yarışmanın All Star konseptine dahil olarak kitlesinden büyük destek gördü.

Yarışmayı istediği gibi tamamlayamayan ve son zamanlarda yaşadığı sakatlıklardan ötürü yarışmadan ayrılmak durumunda kalan Parviz Abdullayev, şimdilerde aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı ile gündemde kalmaya devam ediyor. Evli ve iki çocuk babası olan kickbocks şampiyonu, geçtiğimiz günlerde oğulları ile yapmış olduğu bir video paylaşımı ile sosyal medya kullanıcılarından övgüler aldı. Videoda yer alan 12 yaşındaki oğlu Yusif Abdullayev’in performansı ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerinden kaçmadı.

Oğlunun Performansı Yeri Göğü İnletti!

Survivor’da olduğu süre boyunca oğullarına olan özlemini dile getiren Parviz Abdullayev, şimdilerde ailesi ile daha çok vakit geçirerek hasret gidermeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından sık sık oğulları ile paylaşım yapan Parviz, geçtiğimiz günlerde paylaştığı video ile de sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı. Parviz’in 12 yaşında olan oğlu Yusif Abdullayev’in rap şarkıyı akıcı bir şekilde seslendirmesi, büyük takdir gördü.

“Acun’un Yeni Yarışmacısı!”

Yusif’in performansını duyan sosyal medya kullanıcıları, “Acun’un yeni yarışmacısı” diyerek Yusif’in performansını övdü

“O Ses Türkiye’ye Katılır!”

Çocuk yaşına rağmen üstün bir rap performansı sergileyen Yusif ile ilgili geçtiğimiz sezon ilk kez rap konsepti ile ekranlara gelen O Ses Türkiye’ye katılabileceği yönünde yorumlar yapıldı.