Magazin

Survivor Sabriye bikinili pozu ile sosyal medyayı salladı! Sabriye’nin iddialı pozu, dudak ısırttı!

Kariyer hayatına hentbolcu olarak başlayan ve sonrasında da 2006 yılında alan değişerek boksör olan Sabriye Şengül, 2017 ve 2019 yıllarında Survivor yarışmasına katılmıştı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasında ününe ün katan Sabriye Şengül, kısa bir süre içerisinde tüm Türkiye tarafından tanınır hale geldi.

Survivor yarışmasında olduğu zamanlarda Adem Kılıççı ile yakınlığı ve bir diğer yarışmacı olan Berna Keklikler ile yaşadığı tartışmalar sayesinde o dönem içerisinde gündemden düşmeyen Sabriye Şengül, yarışmadan döndükten sonra görünümünü tamamen değiştirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Şengül hem spor hayatında ki başarıları hem de fiziksel görünümü ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı.

Sabriye Başarısına Başarı Katıyor!

1988 Trabzon doğumlu olan Sabriye Şengül, sporculuk kariyerine hentbolcu olarak başlamış ancak uzun yıllar devam ettirdiği kariyerini 2006 yılında boksörlük ile değiştirme kararı aldı. Sonradan dahil olmasına rağmen hırsı, çalışkanlığı ve yeteneği ile kısa süre içerisinde boksör olarak da sayısız başarıya imza atan Şengül, 2016 yılında WKU Dünya Şampiyonluğu yarışmasını kazandı. Aktif olarak yarışmalara katılmaya devam eden Şengül, sporculuk kariyeri ile gençlere de örnek oluyor.

Resmen Başka Birine Dönüştü!

Yarışmaya veda ettikten sonra sporculuk hayatına kaldığı yerden devam eden Sabriye Şengül, bu süre boyunca ekranlarda boy gösteremedi. Akıllara, yarışma sürecindeki görüntüsü ile kazınmış olan Şengül, Instagram hesabından paylaştığı yeni fotoğrafları ile “yok artık” dedirtti.

Yatağının üzerinde kısa şortlu pijaması ile görüntü veren Sabriye Şengül, makyajsız hali ile de dikkat çekti. Şengül’ün paylaşımına, dakikalar içerisinde beğeni yağdı.

Bikinili Fotoğrafı Olay Oldu!

Son olarak Instagram hesabından sarı bikinili fotoğrafını paylaşan Şengül, fiziği ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı.