Survivor şampiyonu güreşçi İsmail Balaban’dan, müsabaka esnasında beklenmeyen hareket: Güreşi yarıda bıraktı!

Geçtiğimiz sezon katılmış olduğu Survivor yarışması ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmış olan Güreşçi İsmail Balaban, yarışmada sergilediği performans kadar özel hayatı ile de gündeme gelmeyi başarmıştı. Yarışmaya katıldığı esnada nişanlı olan ancak yarışma esnasında çeşitli haberlerin ortaya çıkması ile birlikte özel hayatının ekranlara taşınmasına yol açan İsmail Balaban, yarışmadan hemen sonra aynı sezon yarışma içerisinde yer alan İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamış ve ikili ilişkilerini kısa süre içerisinde evliliğe taşımaya karar vermişti.

İsmail Balaban aşk hayatını güzel bir şekilde sürdürmeye devam ederken geçtiğimiz günlerde 14’üncüsü düzenlenen Kocaeli Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri müsabakasında yeteneklerini sergiledi. Sporculuk hayatında elde ettiği başarılar ile de sevenlerinin göğüslerini kabartan İsmail Balaban, final müsabakasında kendisinden beklenmeyen bir hareket sergileyerek sevenlerini şaşırttı.

Milli Güreşçi Altın Kemer İçin Müsabakaya Katıldı!

Yağlı güreş sporunda sayısız başarı elde etmiş olan sporcularımızdan birisi olan İsmail Balaban, geçtiğimiz günlerde 14’üncüsü düzenlenen Kocaeli Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde boy gösterdi. Zinde görüntüsü ve gücü ile göz dolduran İsmail Balaban, finale kadar gelmeyi başardı.

Final Müsabakasında Beklenmeyen Hareket!

Finalde rakibi Nedim Gürel ile karşı karşıya gelen İsmail Balaban, kimsenin beklemediği bir tepki gösterdi. Rakibinin boyunduruk hareketi karşısında kayıtsız kalamayan Balaban, final müsabakasını yarıda bırakarak alandan ayrıldı. Balaban, tüm ikna çalışmalarına rağmen uzun bir süre boyunca müsabakaya dönmedi. Ancak rakibi Nedim Gürel’in kendisinden özür dilemesi karşısında yelkenleri suya indiren Balaban, müsabakaya geri döndü.

Kazanan Belli Oldu!

Nedim Gürel ve İsmail Balaban rekabetinin kazananı, Nedim Gürel oldu. Gürel, altın kemerin yeni sahibi oldu.

Exit mobile version