Survivor Şampiyonu Turabi’nin Sitemine Acun Ilıcalı’dan Yanıt Gecikmedi!

Ekranların sevilen ve başarılı yarışma programı Survivor’ın unutulmaz yarışmacısı Turabi, sosyal medya üzerinden Acun Ilıcalı’ya ince bir sitemde bulundu.  Turabi’nin, Acun’un bir paylaşımının altına “Reyting rekorları kırdırdım” diyen yorum yapmasına, Acun Ilıcalı’dan yanıt gecikmedi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, reyting rekorları kıran ünlü yarışma programı Survivor’a tekrar katılacağını haberini veren Turabi, bu kez de yaptığı yorumla Acun Ilıcalı’ya sitem etti.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşarak altına “Dünyanın en iyi sunucusu, sevgili arkadaşım Antonio Rosique.” yazdı.

Bu fotoğrafın altına Survivor’ın eski yarışmacısı ve şampiyonu Turabi’den bir yorum geldi.

Turabi şunları söyledi: “Valla bunlar yokken ben vardım Acun abi. 3 senemi verdim, programa katkım olsun diye yarışmacılar yatarken durmadan çalıştım, reyting rekorları kırdırdım. Bir kere beni “Dünyanın en iyi yarışmacısı sevgili kardeşi Turbo Turabi” diye paylaşmadın. Neyse hiç kıskanmıyorum. Şaka şaka. “Benim Survivor hayalim Turabi” lafın her şeye bedel”

Acun Ilıcalı da bu yanıta sessiz kalmayıp şu cevabı verdi: “Her zaman gönüllerdesin, saygılısın, vefalısın… İlk görüşmemizde gönderiyi atıyorum”

Exit mobile version