Survivor tarihinde böyle eleme gecesi görülmedi! Survivor 2022 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sürgün adasına kimler gitti?

TV8 ekranlarının en çok takip edilen yarışma programlarından biri olan Survivor yarışması, bu sene en iyileri kadrosuna topladığı All Star konsepti ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

İçerisinde şampiyonları ve sporcuları barındıran Survivor All Star kadrosu, diğer senelere nazaran çok daha zorlayıcı şartlar altında yarışmaya start verdi. Bu sene konsept değişikliğine giden yarışmaya, sürgün kampı adı altında yeni bir ada eklendi. Yarışmanın o hafta ki eleme adayları, sürgün kampına giderek bir süre boyunca oyunlara dahil olamıyor ve böylelikle de o esnada takımında yarışmacı eksikliği yaşanan taraf, oldukça zorlu şartlar altında yarışmak zorunda kalıyor.

Survivor All Star yarışması, dün akşam dokunulmazlık yarışması ile ekranlara geldi. Yarışmanın yeni bölümünde yaşanan gelişmeler, Survivor tarihine geçmeyi başardı. Yarışma tarihinde ilk kez, bir takımın nerede ise yarısı eleme adayı oldu. Peki, dokunulmazlık yarışmasını hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu!

Survivor’da Dokunulmazlık Oyunu Heyecanı!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde, haftanın üçüncü ve son dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kazanmış olan Gönüllüler takımı, son dokunulmazlık oyununu da kazanma arzusu ile oyun adasına gelirken, Ünlüler takımı hiç değilse bir dokunulmazlık oyununu kazanarak takımdan iki kişiyi eleme adayı olmaktan kurtarmak için yarışmaya büyük bir istek ile katılım sağladı.

Üçüncü dokunulmazlık oyunu, zorlayıcı bir su parkuru olarak yarışmacıların karşısına çıktı. Yarışmanın ilk etabını Gönüllüler, ikinci etabını ise Ünlüler kazandı. En iyilerin performans sergilemek üzere yarıştığı son etabı ise Gönüllüler takımı kazanarak, haftanın üç dokunulmazlık oyununu da kazanarak tarihe geçti.

Eleme Adayları Kim Oldu?

Ünlüler takımının üçüncü dokunulmazlık oyununu da kaybetmesinin ardından, eleme konseyinde iki yeni adayın ismi belirlendi. Yarışmacının oyları ile belirlenen Gizem gecenin ilk eleme adayı olurken, performans birincisi olan Elif gecenin ikinci eleme adayını Sercan olarak belirledi.

Ünlüler Takımının Yarısı Eleme Potasında!

Geçtiğimiz hafta Aycan’ın yarışmayı bırakma kararı nedeni ile eleme gerçekleştirilememişti. Geçtiğimiz haftadan Ünlüler takımında yer alan isimlere, bu hafta da iki yeni adayın eklenmesi ile birlikte Ünlüler takımının yarısı eleme adayı olmuş oldu. Gönüllüler takımından yalnızca Evrim’in katıldığı bu haftaki eleme oylamasına Barış, Sercan, Bora, Birsen, Mert, Furkan ve Gizem de dahil olmuş oldu.

Exit mobile version