Survivor Yarışmacıları Tek Tek Oyuncu Olmaya Karar Veriyor! Ayşe Yüksel’den Sonra Nagihan Karadere’de Oyunculuk Eğitimlerine Başladığını Duyurdu!

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Survivor, bu sene 15 Ocak tarihinde yeni sezonuna başladı. Eski sezonlara damgalarını vuran yarışmacıların bir araya getirildiği All Star konsepti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen yarışma programı, 30 Haziran tarihinde final yaparak Nisa Bölükbaşı’nın 12 yıl aradan sonra gelen kadın şampiyon olma durumunu kutladı.

Survivor All Star tamamlanalı yaklaşık 2 ay olmasına rağmen yarışmacılar, fenomen yarışma programının gündemde kalmasını sağlamaya devam ediyorlar. Her yeni günde en az bir Survivor yarışmacısının magazin gündeminde yer alması, yarışmanın yarışmacıların hayatları üzerinde ne kadar etkili olduğunu adeta gözler önüne seriyor.

Yarışmanın final yapmasının ardından nerede ise her bir Survivor yarışmacısı sanat camiasına adım atmaya başladı. Şampiyon Nisa Bölükbaşı’nın bir içecek firmasının yüzü olması ile başlayan bu süreç, diğer yarışmacıların dizi projelerine hazırlandıklarının ortaya çıkması ile devam etti. Son haber ise Survivor’ın en büyük kadın savaşçılarından olan Nagihan Karadere’den geldi.

NAGİHAN KARADERE’DEN SÜRPRİZ PAYLAŞIM!

Bu sezon ile birlikte Survivor’a 3 kere katılan ve erkekler ile yarışan bir performansa sahip olmasına rağmen 3’ünde de hak ettiği şampiyonluğu elde edemeyen Nagihan Karadere, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Menajeri ile çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan Nagihan Karadere, oyunculuk eğitimi almaya başladığını duyurdu.

“YAKINDA SÜRPRİZ PROJELERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”

Nagihan Karadere, menajeri ile paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: “Menajerim ile birlikte profesyonel oyunculuk eğitimine başladık. Bana güvendiği için teşekkür ederim. Yakında sürpriz projelerde görüşmek üzere.”

AYŞE YÜKSEL DE OYUNCULUK YOLUNDA!

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşan Ayşe Yüksel de oyunculuk eğitimi almaya başladığını açıklamıştı.

Exit mobile version