Survivor yarışması ile tanınan Turbo Turabi, sert görünümünün altında yatan merhametli kalbini bir kez daha gösterdi! Turabi’nin 2023 Survivor’a katılıp katılmayacağı merak konusu oldu!

Survivor yarışması bu sezon All Star konsepti ile ekranlara gelerek reyting rekorlarını egale etmeyi başardı. Milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen ve nerede ise tam a-6 aydır reyting listelerinin en üst seviyesinde yer almayı başaran fenomen yarışma, yayınlanan final gecesinin ardından birçok tartışmaları da beraberinde getirdi.

Bu sezon, geçtiğimiz sezonlara damgalarını vuran yarışmacıların bir araya getirildiği All Star konsepti ile oldukça zorlu mücadelelere şahitlik eden Survivor yarışması, 30 Haziran tarihinde düzenlenen final programı ile bu seneyi tamamladı. Ancak yarışmanın bitmesi, yeni tartışmaların ortaya çıkmasına sebep oldu. Tam 16 yıldır ekranlarda olan ve birçok ismin popülerliğe kavuşmasını sağlayan yarışmanın kurucusu Acun Ilıcalı’ya gösterilen büyük tepkilere, yarışmanın eski katılımcılarından olan Turbo Turabi’den yanıt geldi.

Acun Ilıcalı’ya Tepkiler Sürüyor!

Daha önce yaptığı açıklamalarda Survivor sayesinde birçok ismin ünlendiğini ve o isimlerin her fırsatta kendisine teşekkür ettiğini dile getiren Acun Ilıcalı için bu sezon işler öyle yürümedi. Şampiyonun Nisa Bölükbaşı olmasına tepki gösteren birçok eski yarışmacı Acun Ilıcalı’yı takipten çıktı. Bu isimlerden birisi de daha önce Survivor’a iki kez katılan ve bir şampiyonluk elde eden, bu sezon da finalistlerden birisi olmayı başaran Adem Kılıççı oldu.

Turabi’den Destek!

Acun Ilıcalı’ya olan tepkiler büyürken, ünlü medya patronuna destek eski yarışmacılardan birisi olan Turbo Turabi’den geldi. 2014 ve 2015 yıllarında düzenlenen Survivor’da arka arkaya şampiyonluklar elde eden Turabi, sahip olduğu hayatı Acun Ilıcalı’ya borçlu olduğunu ve Hollywood’un aksiyon starı olma yolunda ilerlerken Ilıcalı’ya olan vefasını her zaman göstereceğini belirtti.

Survivor 2023’e Mi Katılacak?

Turabi’nin sosyal medya hesabından “Survivor 2023…” paylaşımında bulunması, ünlü ismin yeni sezona dahil olacağını düşündürdü.

Exit mobile version