GündemMagazin

Survivor yolcusu Avatar Atakan rakibine övgüler yağdırdı: “Hepimizden daha güçlü!”

Yayınlandığı günden itibaren reytingleri alt üst etmeye başaran fenomen yarışma Survivor, bu sezon da Survivor 2022 All Star konsepti ile ekranlara gelecek. Geçmiş Survivor sezonlarında yarışmış olan, en iyi isimlerin bir araya getirildiği yeni kadroda yer alan Avatar lakaplı Atakan Çağan Atakan Arslan, Survivor öncesi samimi açıklamalarda bulundu.

“Kaosu Seven Bu Sezonu İzlesin!”

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Avatar Atakan, geçtiğimiz sezonlardan birinde de yarışma kadrosuna dahil olmuştu. Yarıştığı sezon içerisinde, rakiplerinden çok daha iyi performans sergileyerek sezonu şampiyonluk kupasını kaldırarak bitiren Avatar Atakan, katılmış olduğu bir programda yeni sezona dair öngörülerini açıkladı.

Bu sezon oldukça güçlü yarışmacıların olduğunu belirten Avatar Atakan, sezonun oldukça sert geçeceğini düşündüğünü belirtti. Ünlü isim kaos ortamlarını seyretmekten zevk alan kişilerin, bu sezonu kaçırmaması gerektiğini söyledi.

Rakibinden Övgü ile Bahsetti!

Survivor 2022 kadrosunda yer alacak olan eski şampiyon Avatar Atakan, katıldığı programda yarışmanın yeni sezonunda yer alan diğer yarışmacılar ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Ogeday ve Adem’in kendisi ile birlikte finale kalacağını düşündüğünü söyleyen Avatar Atakan, yarışmanın finalinde mutlaka bir kadın yarışmacının da olacağını iddia etti.

Daha önce ki Survivor sezonlarında yarışan Nagihan Karadere’nin fiziksel olarak bütün yarışmacılardan çok daha güçlü olduğunu dile getiren Avatar Atakan, sezon sonunda yer alacak olan 4 koltuğun sahiplerinden birinin Nagihan olacağını düşündüğünü ifade etti.

Duygusal Anlar Yaşadı!

Yarışma ile ilgili açıklamalarını yapmaya devam eden Avatar Atakan, gözünün gördüğü hiçbir şeyin onu korkutamayacağını ifade etti. Ada şartlarında kendisini en çok zorlayacak olan konunun eşi ve oğlundan ayrı kalmak olacağını ifade eden Avatar Atakan, oğlunun bu ayrılıktan olumsuz etkilenmemesi için bir pedagogdan yardım aldıklarını açıkladı.

Yarışmada yer alacağı süre boyunca, kendisini izleyen oğlunun üzülmemesi adına ne olur ise olsun güleceğini ifade eden Avatar Atakan, oğlu ile ilgili açıklamaları yaparken gözlerinin dolduğunu ifade etti. Atakan’ın bu açıklamalarından sonra ünlü ismin hayranları sosyal medya hesapları aracılığı ile kendisinin çok iyi bir baba olduğunu düşündüklerini dile getirdi.