Magazin

Survivor’a gizli aşkları ile damga vuran şampiyonlar, Boğaz’da görüntülendi! Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken’in aşkı resmen düşman çatlattı!

Bu sene yeni sezonu ile Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması, All Star konsepti ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. Geçmiş sezonlarda yarışan ve hem parkur performansları hem de kişilikleri ile yarışmaya damga vurmayı başarmış olan yarışmacıların bir araya getirildiği konsept, bazı isimlerin magazin gündemin sağlam bir yere sahip olmalarını sağladı. Bu isimlerden ikisi Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken oldu.

Yarışma başlamadan önce beraber oldukları bilinen ancak yarışmada oldukları süre boyunca beraber bir görüntü vermekten kaçınan ve bu sebeple de “ayrıldılar” başlıklarının atılmasına sebep olan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken, aşklarını kameraların gözü önünde yaşamaya başladı. İkiliden gelen arka arkaya paylaşımlar, hayranlarını mest etti.

Nisa Bölükbaşı’na En Büyük Desteği O Vermişti!

15 Ocak tarihinde başlayan Survivor All Star yarışmasının ana kadrosunda bulunan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken, yarışmadan önce sevgili olduklarını ilan etmiş ve hayranlarını sevindirmişti. Ancak yarışma boyunca ikilinin ilişkilerine dair herhangi bir demeç vermemiş olması, zorlu ada şartlarının iki sevgilinin arasını açtığı ve sonuç olarak ayrılığa sebep olduğu iddia edilmişti.

Ayrılık iddialarının yalan olduğu, Nisa Bölükbaşı’nın finalist olduğu akşam kanıtlandı. Ogeday, sevgilisine olan inancının tam olduğunu ve sonuç ne olur ise olsun onun gönlünün şampiyonunun Nisa olduğunu dile getirdi.

Teknede Doğum Günü Partisi!

Survivor’ı şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı’na, doğum günü için mükemmel bir sürpriz yapıldı. Aralarında sevgilisi Ogeday Girişken’in de bulunduğu arkadaş grubunun Nisa’ya bir tekneyi hazırlayarak yaptıkları doğum günü sürprizi, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Romantik Paylaşım!

Sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile kutlayan Ogeday, “masal tam 24 yıl önce başladı” diyerek aşkını ilan etti.