Survivor’a veda eden Avatar Atakan’ın dram dolu hikayesi yürekleri dağladı

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022’ye veda eden Avatar Atakan sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Sevilen yarışmacı ve milli boksör Çağan Atakan Arslan’ın ailesi ile ilgili dram dolu gerçekler ortaya çıktı. Avatar Atakan’ın anne ve babasıyla ilgili sır perdesi aralanırken ünlü yarışmacının çocukluğunda yaşadığı travmalar hayranlarını derinden etkiledi.

Annesini 10 Yıl Sonra Gördü

Survivor 2016 şampiyonu olan Avatar Atakan, Survivor All Star 2022’den sürpriz bir şekilde elenmiş ve hayranlarını üzmüştü. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Avatar Atakan’ın ailesiyle ilgili şok gerçekler ortaya çıktı. Avatar Atakan’ın çocukluğunda yaşadığı travmaları öğrenen hayranlarının yürekleri dağlandı. Babasının adını bile anmayan Çağan Atakan Arslan, aile yaşamıyla ilgili az bilinenleri anlattı.

2016 yılında başarılı performans sergilemesiyle Survivor şampiyonu olan milli boksör çok küçük yaştayken anne ve babası boşandığı için dedesi ve babaannesi tarafında büyütüldü. Yıllar sonra kardeşi ile yeniden görüşmeye başlayan Avatar Atakan’ın dram yüklü aile hayatı ve çocukluğu sevenlerini üzdü. Anne ve babası boşandıktan sonra çocuklarıyla da bir araya gelmemeleri yüzünden onlara çok kızgın olan Avatar Atakan, annesini ancak 10 yıl sonra görebildi.

Öz Babasına Dava Açtı

Milli kick boksçu Atakan Arslan, geçtiğimiz yıllarda öz babası Mehmet Artslan’ın kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. “Ben tanınan biri olunca birden baba olduğunu hatırladı. Ona kusursuz davranıyorum ama o, maddi yardımda bulunmadığım için beni tehdit ediyor.” diyerek konuyu özetleyen Avatar Atakan, babasını hiçbir zaman affetmeyeceği şu şekilde açıklamıştı: “bana babalık yapmadı maddi yardımda bulunmadığım için tehdit ediyor. Bir babanın evladına yapmaması gereken çirkin şeyler yaşandı. Babamı affetmem söz konusu değil.”

Exit mobile version