Survivor’da 25 Ocak tarihli heyecan dolu ödül oyununun kazananı hangi takım oldu? Kazanan takıma ne ödül verildi?

Yaklaşık olarak 17 yıldır, hiç ara vermeden yayın hayatına devam eden ekranların sevilen yarışma programı Survivor, 2022 sezonunda da izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu sezon, geçmiş sezonlarda ki yarışmacıların en iyisin bir araya getirildiği yarışma, All Star konsepti ile izleyicinin yakın takibinde olmaya devam ediyor.

İçerisinde şampiyonları da barındıran All Star konsepti ile ekranlara gelen Survivor yarışması, yarışmacıların performansları ve yeni yarışma kuralları ile heyecan ile takip ediliyor. Dün akşam oynanan ödül yarışması nefesleri keserken, yarışma sonunda hangi takımın kazandığı ve kazanan takıma ne ödül verildiği merak konusu oldu.

Varil Yuvarlama Yarışması!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Takımdan bir kişinin bir varilin içine girdiği, diğer iki kişinin ise varili yuvarlayarak varış noktasına ulaştırdıktan sonra seçilen kişinin atış yaptığı ödül oyunu, izleyiciler tarafından büyük bir heyecan ile takip edildi.

Bu zamana kadar oynanan tüm ödül oyunlarından farklı bir konsepte sahip olan varil oyunu hem izleyicilerden hem de yarışmacılardan tam not almayı başardı.

Ödül Oyununun Kazananı Belli Oldu!

Dün akşam oynanan varil konseptli ödül oyunu, her iki takımın yarışmacılarını da oldukça terletmeyi başardı. Zorlu bir parkur sonrasında, yarışmacılarına atış yaparak tamamlamak zorunda olduğu ödül oyunu, yarışmacılara zor anlar yaşattı.

Yarışmacıların defalarca karşı karşıya geldiği varil oyununun kazananı, yarışmacıların kusursuz performansı ile Gönüllüler takımı oldu. Takım, 3-0’lık skorla, dün akşam oynanan ödül oyununa imzasını atmayı başardı. Gönüllüler takımına 15 günlük açlığın sonunda verilen ödül ise kalem böreği oldu.

Anlat Bakalım Oyununu Kim Kazandı?

Yarışmacıların parkur dışında da karşı karşıya geldiği eğlenceli bir oyun olan Anlat Bakalım, dün akşam iki takımı tekrar bir araya getirdi. Oyunu 5-0’lık skor ile Ünlüler takımı kazandı. Gün içerisinde oynanan ödül oyununu kaybederek kalem böreği yiyemeyen Ünlüler takımı, Anlat Bakalım oyununu kazanarak kalem böreğine tekrar erişme fırsatı yakaladılar.

Exit mobile version