Survivor’da tarihi ceza! Acun Ilıcalı, Yasin ve Hikmet’e ne ceza kesti? 22 Şubat Survivor ödül yarışmasını hangi takım kazandı?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star, yalnızca parkurları ya da ada şartları ile değil, yarışmacılar arasında yaşanan gerginlikler ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu sezon, Survivor’ın eski sezonlarında yarışmış olan en iyi isimlerin bir araya getirilmiş olması, yarışmacılar arasında yaşanan rekabetin iyiden iyiye artmasına sebep oldu.

15 Ocak tarihinde yayına giren Survivor, geçtiğimiz gece ada konseyinde yaşanan kavga ile gündeme oturmayı başardı. Gönüllüler takımında yarışan Hikmet ve Yasin’in fiziksel temaslı kavgası hem konseyde olan diğer yarışmacıları hem de ekran başında yarışmayı heyecan ile takip eden izleyicileri şaşkına uğrattı. Konu ile ilgili olarak yaptırım uygulayan Acun Ilıcalı, dün akşam kararını açıkladı.

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için karşı karıya geldiler. Yarışmaya yedeklerden dahil olan yeni bir ismin olması ve ödül oyununun heyecanlı parkuru, izleyiciler tarafından yakından takip edildi.

Hikmet ve Yasin’in Cezası Belli Oldu!

Survivor’ın geçtiğimiz gece yayınlanan bölümünde eleme potasında olan Yasin ve takım arkadaşı Hikmet arasında önce sözlü sonra ise fiziki bir gerilim yaşandı. Kameraların yayına kapandığı esnada Yasin’in Hikmet’in üzerine yürüdüğü ve sonrasında da fiziksel temasın olduğu bir kavganın yaşandığı anlaşıldı. Tüm izleyiciler Yasin ve Hikmet’in bu gerginliklerinden sonra ne ceza alacaklarını merak etti.

Acun Ilıcalı, Yasin ve Hikmet’in ada şartlarına uymayan hareketlerinden ötürü iki tarafa da ödüllerden yararlanamama cezası verdi. Verilen karara göre Yasin 6, Hikmet ise 2 ödülden yararlanamayacak.

Survivor’a Yeni Yarışmacı Geldi!

Geçtiğimiz günlerde Gönüllüler takımında yarışan Atakan Işıktutan’ın sakatlanması sebebi ile yarışmaya yedeklerden yeni bir ismin dahil olacağı açıklanmıştı. 2021 sezonunda Gönüllüler takımında yarışan Ayşe Yüksel, dün itibari ile Survivor hayatına başlamış oldu.

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar, yemek ödülü için yarıştılar. İki takımın arasında kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmanın kazananı, Gönüllüler takımı oldu.

Exit mobile version