Survivor’dan All Star’dan Elenen Ogeday’ın Yarışmadan Kazancı Belli Oldu! Yarışmacının Kazancı Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü!

Dünyanın en zor yarışması olarak adlandırılan, Tv8 ekranlarının ilgi ile takip edilen yarışması Survivor All Star’dan elenen son isim olan Ogeday’ın kazandığı para belli oldu. Yarışmacının kazancı sosyal medyada ana gündem maddesi oldu. Acun Ilıcalı ile yakın olduğu bilinen Ogeday’ın kazancı için ‘arkadaş torpili’ yorumları yapıldı. Detaylar haberimizde…

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından olan Survivor’ın, katılan yarışmacılara belli bir tutarda ödeme yaptığı önceki dönem yarışmacıları sayesinde biliniyordu. Oldukça iddialı bir kazanç elde eden yarışmacılardan bir diğeri ise Ogeday oldu. Ogeday’un iddia edilen kazancı sosyal medya gündeminde deprem etkisi yarattı.

Acun’un İsteği Üzerine Ayrılık Konuşması Yaptı

Survivor All Star 2022’den elenen son isim olan Ogeday, Acun Ilıcalı’nın isteği üzerine bir ayrılık konuşması yaptı. Elendiği için mutsuz olduğunu söyleyen sevilen yarışmacı, en güçlü son sekiz yarışmacıdan biri olduğu için kendisi ile guru duyduğunu söyledi. Yarışmanın kendisi için bittiğini ancak hayatın devam ettiğini söyleyen Ogeday, ekran başındaki küçük arkadaşlarına iyi bir örnek olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Ogeday’ın yarışmadan ayrılması ile, adada geçirdiği beş ay için kazandığı para en merak edilen konuların başında yer almıştı. Daha önceki dönemlerde yarışan yarışmacılar sayesinde, katılan yarışmacıların bazılarının minik bir servet ile adadan döndüğünü öğrenmiştik.

Neredeyse Yarım Milyon Türk Lirası Kazandı

Yapılan iddialara göre, yarışmadan servet kazanan isimlere Ogeday’da eklendi. Survivor All Star 2022’nin sevilen yarışmacısı Ogeday Girişken, haftalık olarak 23 bin Türk Lirası kazanç elde ediyordu. Ogeday, başarılı bir performans sergileyip bireysel yarışma etabına kalması ile haftalık kazancına 5 bin Türk Lirası zam yapıldı. Son hafta 28 bin Türk Lirası alan Ogeday, beş ay için toplamda 488 bin Türk Lirası kazandı.

Yarışmacının kazandığı para ile ilgili ne Ogeday’dan ne de Acun Medya’dan bir açıklama gelmedi. Ogeday’ın hayranları kazanılan paranın hak edilmiş olduğunu ifade ederken, yarışmacının kazandığı para ile ne yapacağı büyük merak konusu oldu.

Exit mobile version