SURVİVOR’DAN ELENMİŞTİ, MASTERCHEF KAPILARI AÇILDI! ACUN ILICALI O YARIŞMACI İÇİN ONAYI VERDİ!

Televizyon projelerinin yaz tatiline girmesi ile birlikte, yeni sezona ilişkin yeni projeler gündeme gelmeye başladı. Bu kapsamda hem dizi projeleri hem de diğer içeriklere sahip olan eğlence programları, kanal yönetimleri tarafından tek tek tek duyurulmaya başlandı.

Yeni program müjdesi veren kanallardan birisi de Star TV oldu. Birçok farklı içeriği bünyesinde barındıran kanal, yeni sezon için son dönemin popüler isimlerinden birisi olan komedyen Doğu Demirkol ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Star TV’de Yeni Talk Show Heyecanı!

Dizi projeleri sayesinde milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilmeyi başaran Star TV, yeni sezona ilişkin güncel projelerini duyurmaya başladı. Yaz sezonu için yeni dizilerini duyuran Star TV, bu kez de bir Talk Show haberi ile gündeme geldi. Kanal yönetimi tarafından yapılan resmî açıklamaya göre yeni neslin sevilen isimlerinden komedyen Doğu Demirkol ile anlaşmaya varıldığı ve ünlü komedyenin tek başına bir Talk Show sunacağı bilgisi netlik kazanmış oldu.

Ünlü Konukları Ağırlayacak!

Ciddi bir hayran kitlesine sahip olan komedyen Doğu Demirkol’un yeni projesinin detayları belli oldu. Talk Show programı yönetecek olan Doğu Demirkol’un her hafta ünlü isimleri ağırlayacağı ve programın hafta bir kez yayınlanacağı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

İlk Kez Talk Show Sunacak!

Asıl mesleği komedyenlik olan Doğu Demirkol, bu zamana kadar birçok yapımın içerisinde yer almasına rağmen kendi mesleğine ilişkin bir yapımın başrol oyuncusu olamamıştı. Star TV ile anlaşması sayesinde ilk kez Talk Show alanında program yönetecek olan Doğu Demirkol, daha önce dizi, sinema ve yarışma projelerinde yer almıştı. Demirkol’un yeni projesinde sergileyeceği performans, şimdiden merak konusu oldu.

Exit mobile version