Survivor’ın 12 yıl sonra gelen kadın şampiyonu Nisa Bölükbaşı, ilk reklam projesinden yeni görüntüler paylaştı! Nisa’yı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi!

2005 yılından bu yana ekranlarda yayınlanan ve bunca yıldır yalnızca bir sezonluk ara vererek ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından birisi olmayı başaran Survivor, bu sene All Star konsepti ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Ocak ayının 15’inde başlayan ve geçmiş sezonlara bir şekilde damgalarını vurmayı başaran iddiaları yarışmacıların bir araya getirildiği All Star konsepti, sezon başından sonuna kadar reyting rekorlarını alt üst etti. Tartışmaları, yarışmacıların performansları ve son olarak da final gecesi ile ekranlara damga vuran Survivor All Star, 30 Haziran tarihinde sezonun şampiyonunu belirledi.

Oldukça güçlü rakipleri arasından sıyırılarak yarı finale gelen ve yarı finalde de Batuhan Karacakaya ile Ayşe Yüksel’i elemeyi başaran Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıçcı ile girmiş olduğu final oylamasından galip çıktı. Şampiyonluğu ile hala tartışmalara konu olan ve bir kesim tarafından haksız şampiyonluk elde ettiği düşünülen Nisa Bölükbaşı, yarışmadan sonra yapımcıları peşinden koşturmayı başardı.

4- 5 yapımcının Nisa Bölükbaşı’na reklam teklifi götürdüğü bilinirken Bölükbaşı uzun bir düşünme süresinin ardından ünlü bir içecek markasına onay verdi. Geçtiğimiz günlerde ilk reklam filmi için kameraların karşısına geçen Nisa Bölükbaşı, reklam görüntülerini Instagram hesabından paylaşarak sosyal medya kullanıcılarının gündemine girmeyi başardı.

NİSA’NIN İLK REKLAM FİLMİ YAYINLANDI!

Yarışmadan sonra reklam projelerini değerlendirmeye başlayan Nisa Bölükbaşı, daha önce şarkıcı Aleyna Tilki’nin yüzü olduğu ünlü bir içecek firması ile anlaşmaya vardı. Bölükbaşı’nın merak ile beklenen ilk reklam filmi sonunda yayınlandı.

PEMBELER İÇİNDE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!

Hem saçlarında hem de kıyafetinde pembe renk kullanılan Nisa Bölükbaşı, reklam filminden ilk görüntülerini paylaştı. Bölükbaşı’nın fotoğrafları saniyeler içerisinde binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi.

DİZLERİ DİKKAT ÇEKTİ!

Survivor’da birçok kez sakatlanan Nisa Bölükbaşı’nın yara dolu dizleri, reklam filminin nerede ise önüne geçti.

Exit mobile version