Survivor’ın çılgın delikanlısı Batuhan Karacakaya’dan şok sözler: Emek vermiş ve yarışmayı ciddiye almış olmanın hiçbir önemi yok!

Geçtiğimiz günlerde final yapan Survivor All Star yarışmasının yankıları sürüyor. Yarışmanın favorilerinden birisi olarak gösterilen Batuhan Karacakaya’nın çok istediği şampiyonluğu ikinci kez alamamasından sonra Acun Ilıcalı ve Karacakaya ile ailesi arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Karşılıklı restlerin çekildiği tartışmaya Batuhan’ın hayranlarından da destek gelirken, Karacakaya’nın sosyal medyanın ses odaların yapmış olduğu açıklamalar yeni bir tartışmanın daha fitilini ateşledi.

Hayallerine İkinci Kez Veda Etti!

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Survivor Ünlüler- Gönüller konseptinin yarışmacı kadrosunda bulunan ve son 4’lüye kalmadan elenen Batuhan Karacakaya, bu sene daha iyi hazırlanarak bu kez All Star kadrosuna dahil oldu. Yarışmanın başından sonuna kadar şampiyonluk kupasını ne kadar çok istediğini anlatan ve bu uğurda da oldukça fazla emek verdiğini anlatan Karacakaya, hayallerine bir adım daha yaklaşarak final 4’lüsüne kalmaya hak kazandı.

30 Haziran tarihinde düzenlenen canlı yayında Ayşe Yüksel’in 4’üncü olmasının ardından Nisa, Batuhan ve Adem arasında 3’üncülük oylaması gerçekleşti. Rakiplerine göre daha az oy olarak yarışmaya 3’üncü olarak veda eden isim Batuhan Karacakaya oldu. Sonuç olarak Batuhan büyük umutlar ile ikinci kez gelmiş olduğu Survivor’da yine hedefine varamamış oldu.

Annesinden Şok Sözler!

Batuhan’ın elenmesinin ardından Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan anne Gülhayat Karacakaya, Acun Medya’yı oğlunun hakkını yemek ile suçlayarak yeni bir tartışmaya sebep olmuştu. Acun Ilıcalı ise namuslarına dil uzatılmasına izin vermeyeceğini açıklayarak karşılık vermişti.

Batuhan Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Şampiyonluk hayallerine veda eden Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz günlerde bir ses odasına katıldı. Önemli açıklamalarda bulunan Karacakaya, yarışma için emek vermenin ve çok çalışmanın hiçbir şey ifade etmediğini, yarışlarda da performans sergilenmemesi gerektiğini ifade etti.

Exit mobile version