Survivor’ın eski şampiyonu Adem Kılıççı, yeni şampiyon Nisa ile ilgili öyle bir şey söyledi ki… Yer yerinden oynayacak! Nisa iğrenç…

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor, bu sene de reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı. 15 Ocak tarihinde yeni sezonuna başlayan Survivor, bu sene All Star konsepti ile ekranlara geldi.

2005 yılından bu yana ekranlarda olan ve yayınlandığı her sene rakiplerini geride bırakarak reyting listesinin en üstüne yerleşmeyi başaran Survivor, bu sene geçmiş sezonlara damgalarını vuran yarışmacıları bir araya getirdi. Survivor All Star konsepti, yeni bölümleri ile birçok renkli görüntülere şahitlik etti.

30 Haziran tarihinde final yapan ve canlı yayın ile Tersane İstanbul’dan ekranlara gelen Survivor yarışması, 12 yıl aradan sonra gelen kadın şampiyon ile büyük bir sevinç yaşadı. İlk olarak 2020 yılında düzenlenen Survivor yarışmasında boy gösteren Nisa Bölükbaşı, 2022 yılının şampiyonu olarak kayıtlara geçti.

Sezon içerisinde birçok kadın rakibine karşı daha düşük performans sergileyerek sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıran Nisa Bölükbaşı, yarışmanın final bölümünün üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen hala magazin gündeminde yer almaya ve çok konuşulmaya devam ediyor. Nisa’nın şampiyonluğunu halen eleştirmeye devam eden bazı eski yarışmacılar da Nisa hakkında oldukça sert açıklamalarda bulunuyor.

Nisa hakkında konuşan son isimlerden birisi olan ve finalde Nisa’ya karşı şampiyonluğu kaybeden Adem Kılıççı, söylediği sözler ile olay oldu. Adem’in laflarına Nisa’dan anında cevap geldi.

“NİSA İĞRENÇ KALPLİ BİRİ!”

Sezon boyunca birçok kişi ile tartışma yaşayan ancak halk tarafından favori olarak gösterilen isimlerden birisi olan Adem Kılıççı, geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi. Kılıççı, finalde kendisini eleyerek şampiyonluk kupasını kaldıran Nisa için “iğrenç kalpli biri” yakıştırmasını yaptı.

NİSA’DAN CEVAP GECİKMEDİ!

Adem’in kendisi hakkında söylediklerine sessiz kalmayan Nisa, şu ifadeleri kullandı: “Ben haklıydım ve kazandım. Kupa bende Adem.”

OLAY OLDU!

Nisa ve Adem’in birbirlerine olan tavırlarından sonra ikilinin hayranları sosyal medya üzerinden birbirlerine girdi.

Exit mobile version