Survivor’ın eski yarışmacısı tekvandocu Yağmur Banda, sütyensiz pozu ile yürekleri hoplattı!

Aslında spor kariyeri ile tanınan ancak iki kere katıldığı Survivor yarışması ile popülerliğine popülerlik katan Yağmur Banda, yarışmadan elendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi. Zorlu ada şartlarında dahi makyajsız ve bakımsız hali ile güzelliğinden söz ettirmeyi başaran Yağmur Banda, yarışmadan döndükten sonra özüne kavuştu ve kendine verdiği özen ile birlikte eski bakımlı haline geri döndü.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif bir şekilde kullanan Yağmur Banda, yarışmada kaldığı zamanın acısını çıkarırcasına paylaşım yapmaya devam ediyor. Yarışma esnasında sergilediği performanslar ve girdiği tartışmalar ile bir kesim tarafından sevilen, diğer bir kesim tarafından ise kabul görmeyen Banda, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile sosyal medyaya adeta başka bir soluk getirdi.

Bikinili Pozu Olay Oldu!

Geçtiğimiz sezonlarda Survivor yarışmasına katılan yarışmacıları bikinili, mayolu görebiliyorduk. Ancak muhtemelen RTÜK kurallarından ötürü son zamanlarda yarışmaya katılan isimlerin, ada yaşantılarında dahi kıyafetler ile oturduklarını görüyoruz. Bu neden ile Yağmur Banda’nın kıyafetler altından nasıl bir fiziğe sahip olduğunu anlayamayan Survivor izleyicileri, Banda’nın hesabından paylaştığı fotoğraflar karşısında şok geçirdi.

Siyah bikinisinin içerisinde oldukça seksi görünen Yağmur Banda, dakikalar içerisinde binlerce övgü aldı. Fiziğinin karşısında ne diyeceklerini bilemeyen takipçileri “sende ne vücut varmış abla” yazarak, şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Sütyensiz Paylaşım!

Son olarak kısa ve derin göğüs dekolteli bir elbise giyerek sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yağmur Banda, sütyensiz oluşundan ötürü bir kesim tarafından tepki gördü. Ancak Banda’nın giyim tarzını beğenen ve dekoltenin bir problem teşkil etmediğini savunan takipçi sayısı da oldukça çoktu.

Tartışmaları ile Gündeme Gelmişti!

Şimdilerde hayatının tadını çıkardığı gözlenen Yağmur Banda, yarışma esnasında Nisa, Hikmet, Gökhan, Yasin ve Evrim ile yaşadığı tartışmalar ile gündeme gelmişti.

Exit mobile version