Survivor’ın gizli aşıklarından yeni poz! Mert Öcal’ın paylaşımına yorum yağdı

Survivor All Star 2022’nin gizli aşıkları Mert Öcal ve Sude Burcu yarışmadan elendikten sonra paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan çiftin paylaşımlarını gören gözlerine inanamıyor. 2004 yılında ‘Best Model of Turkey’ yarışmasında birinci olan 39 yaşındaki Mert Öcal, bu yılın Survivor ekibinde en çok dikkat çeken isimlerden biri oldu. Çarpıcı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Öcal, sosyal medyada da adından sık sık söz ettirdi. Geçen ay Survivor yarışmasından elenen Mert Öcal, yarışmada gizli aşkının Sude Burcu olduğunu itiraf etti.

Survivor’dan Elenince Paylaşımlar Başladı

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star 2022’de aşklarını gizli tutan 39 yaşındaki Mert Öcal ve 25 yaşındaki Sude Burcu’nun sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gördü. 2019 yılındaki Survivor’da adını duyuran ve yarışmadaki hırsı ile seyircilerin gönlünde taht kuran Sude Burcu da aşkını dolu dolu yaşamaya başladı. Aralarında 14 yaş farkı bulunan ünlü çift, son olarak paylaştığı pozla bazı takipçilerinin tepkisini çekti.

Kardeşin Gibi Duruyor Yorumları Geldi

Sosyal medyayı aktif biçimde kullanmaya devam eden Mert Öcal ve Sude Burcu çiftinin paylaşımları ses getirmeye devam ediyor. Birbirlerine kalp emojisi atan çiftin pozlarına kısa sürede onlarca yorum geldi. Mert Öcal ve Sude Burcu çiftinin pozlarına bazı takipçiler “Çok güzelsiniz” diyerek beğenirken bazı takipçiler ise bu aşkın sadece birkaç günlük heves olduğunu dile getirdi.

34 yaşındaki Mert Öcal’ın sevgilisi Sude Burcu ile verdiği pozu paylaşmasının ardından bazı takipçileri “Kardeşin gibi duruyor” diyerek tepki gösterdi. Son olarak katıldıkları bir düğünden pozlarını yayınlayan ünlü çifte övgü dolu yorumlar geldi. Olumsuz yorumlara rağmen Mert Öcal ve Sude Burcu çiftinin aşkını doya doya yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Exit mobile version