Survivor’ın yakışıklı sunucusu Murat Ceylan ile görüntülenen o isim, görüntülerin yayınlanmasının ardından eşi ile olan fotoğraflarını kaldırdı! Murat Ceylan ile yasak aşk…

2013 yılında Panama’da düzenlenen Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışması ile adını Türkiye’ye duyuran ve sonrasında da bir gezi programı sunarak kariyer hayatına kamera önünde devam etme kararı alan Murat Ceylan, bir süredir Survivor yarışmasının sunuculuğunu yapıyor. Acun Ilıcalı’nın “bir kusur var mı diye yayınları seyrediyorum ama yok” diyerek sunuculuğunu övdüğü Murat Ceylan, yakışıklılığı ve sanata olan yeteneği ile de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Bu sene de Survivor All Star 2022 ile izleyicinin karşısına çıkan Ceylan, hayran kitlesini giderek genişletmeyi başarıyor. Genel olarak saygılı ve mütevazi tavırları ile dikkat çeken ve sunduğu program dışında kameraların önünde pek de görülmeyen Ceylan, özel hayatını da kameralardan uzak yaşamayı tercih ediyor.

Herkes tarafından takdir gören bir karaktere sahip olan Murat Ceylan, yaklaşık 9 yılda oluşturduğu bu kamera önü algısını geçtiğimiz günlerde yıkacak bir harekette bulunarak tüm sevenlerini şaşkına çevirdi. Ceylan’ın, 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve bu sene dahil olmak üzere toplamda iki kere Survivor yarışmasında boy gösteren Gizem Memiç ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Beraber Görüntülendiler!

Arkadaş oldukları biliniyor olsa da geçtiğimiz gün Murat Ceylan’ın arabasında baş başa görüntülenen ve kameraları gördüklerinde surat ifadelerinin değiştiği görülen Murat Ceylan ve Gizem Memiç’in aşk yaşadığı iddia edildi. Gizem Memiç’in evli olması bu durumu bir yasak aşka dönüştürürken, Ceylan’ın hayran kitlesi bu duruma tepki gösterdi.

Fotoğrafları Sildi!

Murat Ceylan ile görüntülendikten sonra yasak aşk yaşadığına dair iddiaların ortaya atılmasına sebep olan Gizem Memiç’in, bu haberlerden sonra eşi ile olan fotoğraflarını silmesi, dikkatlerden kaçmayarak iddiaları kuvvetlendirdi.

2018 Yılında Evlendi!

Gizem Memiç, 2018 yılında Burak Mert ile nikah masasına oturmuştu. Pek çok kişinin yalnızca Memiç’in Instagram’da kullandığı iki soy isimden anladığı evlilik durumu, kameraların önüne pek çok taşınmadığı için Ceylan ile görüntülenen Memiç’in evli olduğunu duyanlar oldukça şaşırdı.

Exit mobile version