Tahlisiye Personeli alımı yapılacak: Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ilan verdi!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ilan verdi. Verilen ilana göre, tahlisiye personeli kadrosunda alım yapılacak. 19 Aralık tarihinde yayınlanan ilana başvurular 23 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tahlisiye personeli kadrosunda alım yapmak için ilan verdi. Verilen ilanda adaylarda aranan şartlar açıklandı. Şartları sağlayanlar 23 Aralık 2022 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden başvurularını iletebilecekler. Ayrıca verilen ilanda sınav bilgilerinde KPSS KPSSP93 en az puan limiti 60 olarak bildirildi.

Özel Hususlar:

TAHSİLİ: Meslek yüksekokulu Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü, Deniz ve Liman İşletmeciliği, Denizcilik, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi, Güverte, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletmeciliği, Marina ve Yat İşletmeciliği, Yat Kaptanlığı, Yat İşletme ve Yönetimi, Gemi Makineleri İşletme bölümlerinden birinden ön lisans düzeyinde mezun olmak.

ARANILAN DİĞER ŞARTLAR:

En az Gemici veya Yağcı gemiadamı yeterlilik belgelerinden birine sahip olmak.
Yüzme bilmek. (Yüzme bilinip bilinmediği uygulamalı olarak test edilecektir.)
Yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve uluslararası kuralların gerektirdiği sertifikalara (STCW vb.) ve belgelere sahip olmak.
İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

AÇIKLAMA :

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 1 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

Başvuran adaylardan işe girmeye hak kazanan adaylar, hakkında yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu gelmesi halinde işbaşı yaptırılacaktır.

Bu kapsamda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

Adaylar başvurularında sundukları belgelerin doğruluğundan sorumludurlar. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları/sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Hiçbir hak talep edilemez ve haklarında Türk Ceza Kanunun ilgili hükümleri uygulanmak üzere kuruluşun hakları saklıdır.

Exit mobile version