Tam tamına 25 milyon kişiyi doğrudan etkiliyor! Zam yapıldı: Bundan sonra 80 TL oldu

Seçim sonrası beklenen zam dalgası, 5 Nisan 2024 Cuma günü itibariyle daha da şiddetlendiği ifade edilerek son dakika açıklamasıyla birlikte, sigara fiyatlarına zam yapıldığı ve fiyatların 80 TL’ye kadar çıktığı bildirildi.

Sigara Fiyatlarına Yeni Zam: 5 Lira Artış!

Son dönemde sigara fiyatlarındaki artışlar dikkat çektiği belirtilerek dün yapılan 9 TL’lik zamın ardından bugün de bir başka sigara grubuna 5 liralık yeni bir zam açıklandığı ifade edilerek bu yeni zammın ardından Philip Morris sigara grubundaki en pahalı sigara fiyatı 67 TL’ye yükselirken, en ucuz sigara fiyatı ise 60 TL olduğu bildirildi.  Ayrıca sarmalık tütün fiyatı da 80 liraya ulaştığı aktarıldı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği’nden Zam Açıklaması

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla zammı duyurdu. Bu noktada yeni sigara zammı paylaşıldı ve Dündar, zamın ardından geçerli olan yeni sigara fiyatlarını da aktardı.

Sigara fiyatlarına gelen son zam 5 Nisan 2024 Cuma günü itibariyle geçerli olduğu belirtilerek bu zamla birlikte paket başına 5 TL’lik bir artış görülürken, dikkat çeken bir detay da geçen gün yapılan 9 TL’lik zam olduğuydu.

Sigara Fiyatlarında Artış Trendi Devam Ediyor

Sigara fiyatlarındaki bu artış trendi, milyonlarca sigara kullanıcısını doğrudan etkilemekte olduğu ifade edilerek yapılan zamların ardı arkası kesilmezken, tüketicilerin ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçtiği göz önünde bulundurulması gerektiği vurgulandı.

Exit mobile version