Tanesi 4,50 TL’ye düştü! Bugün CarrefourSA’da satışa başladı

Türkiye’deki binlerce şubesi ile 81 ile hizmet veren CarrefourSA Market zincirlerinde indirimli satış başladı.

Tanesi 4,50 TL’ye düştü! Bugün CarrefourSA’da satışa başladı- Dünyada ve Türkiye’de büyük krize sebep olan pandemi krizi ile birlikte tuvalet kağıtlarına verilen önem bir kat daha arttı. Pandemi döneminde başlayan tuvalet kağıdı stoklama günümüzde de artan fiyat maliyetleri sebebi ile hala devam ediyor.

YÜZDE 30 İNDİRİMLİ SATIYOR

Bir çok markette KDV artışları ile birlikte başlayan fiyat etiket artışlarına karşı CarrefourSA resmi web adresi ve uygulaması üzerinden CarrefourSA kartı bulunan vatandaşlarına Familia Natural Tuvalet Kağıdı 40’lıyı %30 indirimli satışa çıkardı.

CarrefourSA’da yapılan satış ise şu şekilde:

40’lı olarak satılan tuvalet kağıdının orijinal fiyatı 255,50 TL iken bugünkü CarrefourSA Karta özel indirim seçeneği sayesinde %30 indirim ile 179,95 TL’den satın alınabilecek. Bu durumda Familia Natural Tuvalet kağıdının adet fiyatı ise 4,50 kuruşa düşmüş oluyor.

Organik, bambu özlü ve tamamen katkısın %100 bitkisel selüloz lifleri içeren tuvalet kağıdını satın almak isteyen vatandaşların CarrefourSA resmi web adresini ziyaret etmeleri ya da CarrefourSA mobil uygulamasını indirerek satın alma işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Satın almak isteyen vatandaşların öncelikle siteye kayıt olmaları, giriş yapmaları ve ürünü sepete eklemeleri gerekiyor. Bu aşamaları tamamlayan vatandaşlar ürün satın alma işlemini gerçekleştirebilecekler.

Exit mobile version